Διαγωνισμός για την καλύτερη «Γαλάζια Φωτογραφία»!

Διαγωνισμός για την ανάδειξη της καλύτερης «Γαλάζιας Φωτογραφίας» στο πλαίσιο εορτασμού της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας - Πειραιάς 2015».
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (ΕΒΕΠ) συμμετέχει με το Δήμο Πειραιά, στη διοργάνωση «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας - Πειραιάς 2015», που θα πραγματοποιηθεί στις 28 - 31 Μαΐου 2015, με μια σειρά δράσεων, όπως ο διαγωνισμός βράβευσης της καλύτερης «γαλάζιας» φωτογραφίας, το θέμα της οποίας έχει ως εξής: «Πειραιάς - Θάλασσα - Λιμάνι. Ιστορία και εξέλιξη».

Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή;

Στο διαγωνισμό, μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις του Πειραιά, οργανώσεις εργοδοτών και εργαζομένων, μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την Τρίτη 26 Μαΐου 2015, ενώ υπάρχει και χρηματικό έπαθλο (1o Βραβείο: 500 ευρώ 2ο Βραβείο: 300 ευρώ 3o Βραβείο: 200 ευρώ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν ταχυδρομικά τις φωτογραφίες τους (μέχρι 10 έκαστος διαγωνιζόμενος), σε διαστάσεις μέχρι Α4, μαζί με τη συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής, στο τμήμα δημοσίων σχέσεων του ΕΒΕΠ (Διεύθυνση Λουδοβίκου 1, Πλ. Οδησσού, Τ.Κ. 18531 Πειραιάς, 2ος όροφος, τηλ. 210 4170529).

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και η βράβευσή τους θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση, το Σάββατο 30 Μαΐου 2015, στην «Επιχειρηματική Λέσχη» του ΕΒΕΠ, ενώ οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στο χώρο του Επιμελητηρίου.

Πηγή: www.skai.gr

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates