Μαρινέλλα: «Ποιος δεν θα ‘θελε ένα cd με την Νικολακοπούλου και τον Αντύπα»

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ) Ένα μουσικό ταξίδι μέσα από κουβέντες και μελωδίες.
Μαρινέλλα: «Ποιος δεν θα ‘θελε ένα cd με την Νικολακοπούλου και τον Αντύπα» Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σαν σήμερα…


Στις 30 Ιουνίου 1957 γεννήθηκε στα Μέθανα η Λίνα Νικολακοπούλου… Το 1981 μπήκε στη δισκογραφία, με τέσσερα τραγούδια (τρία σε μουσική του Γιάννη Σπανού και μια διασκευή στο «Famous blue raincoat» του Leonard Cohen), που συμπεριλήφθηκαν στο δίσκο της Δήμητρας Γαλάνη «Καλά είναι κι έτσι».

«Άμμος ήτανε…»


Το 2004 μετά από μια σειρά από δισκογραφικές δουλειές, με τραγούδια που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, αρχής γενομένης από το «Δι’ ευχών» με ερμηνεύτρια την Χαρούλα Αλεξίου το 1992, η Λίνα Νικολακοπούλου ξανασυνεργάστηκε με το συνθέτη Νίκο Αντύπα, με αποτέλεσμα ένα δίσκο με έντεκα τραγούδια με ερμηνεύτρια την Μαρινέλλα, που κυκλοφόρησε από τη Minos - Emi με τίτλο «Άμμος ήτανε…»
01.Marinella Lina
Με αφορμή την κυκλοφορίας του δίσκου, η Μαρινέλλα με την Λίνα Νικολακοπούλου και τον Νίκο Αντύπα, παραχώρησαν τότε μια συνέντευξη στον Θανάση Λάλα, που εκδόθηκε σε cd στη σειρά «ΒήμαRadio» και διανεμήθηκε με το «Βήμα» της Κυριακής.
02.Marinella Lina
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ακούστηκαν κομμάτια από το δίσκο «Άμμος ήτανε», ενώ η Μαρινέλλα δεν δίστασε να τραγουδήσει «a capella», αποσπάσματα από παλιά και καινούργια τραγούδια. Το «Μια στεναχώρια που έχω απόψε» του Απόστολου Καλδάρα και του Κώστα Βίρβου, ένα από αυτά. Είναι γνωστό άλλωστε, πως ο Θανάσης Λάλας είναι μεγάλος «μάστορας», στο να πείθει τους καλεσμένους του να τραγουδούν ζωντανά, στη διάρκεια μιας συνέντευξης…

Στο video μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates