1965: Το εξώφυλλο της Μελίνας σε ισπανικό περιοδικό

«Η ζωή είναι να δουλεύεις τη μέρα και να γλεντάς τη νύχτα»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τα ωραία του διαδικτύου, τα διαμαντάκια που μοιράζονται οι «φίλοι».

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη ανέβασε μία σπάνια φωτογραφία της Μελίνας Μερκούρη γράφοντας:

«H Μελίνα Μερκούρη στο εξώφυλλο του Ισπανικού περιοδικού Sabato το 1965.

«Δεν μου άρεσε μόνο μικρή να ζω τη νύχτα, μου άρεσε μέχρι που γνώρισα τον Ντασέν, μέχρι που άρχισε ο διαβολοκινηματογράφος» είχε πει στο περιοδικό Κλικ και τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Γιατί μια θεατρίνα ζει τη νύχτα, γιατί εμείς δουλεύαμε 15 ώρες την ημέρα και περιμέναμε να ξεσκάσουμε το βράδυ. Πηγαίναμε και χορεύαμε στην Αρζεντίνα με ζωντανές ορχήστρες και μετά πηγαίναμε τα χαράματα και τρώγαμε πατσά. Τρελαινόμουν για τη νύχτα.

Γιατί πίστευα ότι η ζωή είναι να δουλεύεις τη μέρα και να γλεντάς τη νύχτα. Μην ξεχνάς ότι είμαι και παιδί της Κατοχής. Και έτσι είχαμε μια δίψα απίστευτη για γλέντι με όλα αυτά που είχαμε ζήσει, κάθε στιγμή είχε τη δική της πολυτέλεια ή τη δική της αγωνία».
View this post on Instagram

H Μελίνα Μερκούρη στο εξώφυλλο του Ισπανικού περιοδικού Sabato το 1965. «Δεν μου άρεσε μόνο μικρή να ζω τη νύχτα, μου άρεσε μέχρι που γνώρισα τον Ντασέν, μέχρι που άρχισε ο διαβολοκινηματογράφος» είχε πει στο περιοδικό Κλικ και τον Πέτρο Κωστόπουλο. «Γιατί μια θεατρίνα ζει τη νύχτα, γιατί εμείς δουλεύαμε 15 ώρες την ημέρα και περιμέναμε να ξεσκάσουμε το βράδυ. Πηγαίναμε και χορεύαμε στην Αρζεντίνα με ζωντανές ορχήστρες και μετά πηγαίναμε τα χαράματα και τρώγαμε πατσά. Τρελαινόμουν για τη νύχτα. Γιατί πίστευα ότι η ζωή είναι να δουλεύεις τη μέρα και να γλεντάς τη νύχτα. Μην ξεχνάς ότι είμαι και παιδί της Κατοχής. Και έτσι είχαμε μια δίψα απίστευτη για γλέντι με όλα αυτά που είχαμε ζήσει, κάθε στιγμή είχε τη δική της πολυτέλεια ή τη δική της αγωνία» #melinamercouri #melinamerkouri #greekactress #greeklegend #greekicon

A post shared by Elena’s diary_blog (@elenasdiary_blog) on

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!