Βραζιλιάνα influencer διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων σε στιλ… κηδείας

Ξαπλωμένη μέσα σε ένα φέρετρο με σέξι εσώρουχα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της μια influencer από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, η οποία διοργάνωσε ένα πάρτι για στενό κύκλο των φίλων της σε στιλ… κηδείας. Μάλιστα, η μελαχρινή γυναίκα δεν δίστασε να υποδεχτεί τους καλεσμένους της ξαπλωμένη μέσα σε ένα φέρετρο, φορώντας ένα διάφανο μαύρο και μακρύ φόρεμα, συνδυασμένο με σέξι εσώρουχα.

Η Γράζι Γκερβάζιο θεώρησε καλή ιδέα να αποχαιρετίσει τα 27 και να μπει στα 28 με ένα πάρτι γενεθλίων που θύμιζε αγρυπνία και συνοδευόταν από στεφάνια, πένθιμο ντεκόρ και λυπημένους φίλους να βρίσκονται δίπλα στο ανοιχτό φέρετρο. «Πέθανα για να ζήσω, και η ζωή είναι πάρα πολύ όμορφη» έγραψε η νεαρή γυναίκα στη λεζάντα της ανάρτησής της, συγκεντρώνοντας χιλιάδες like από τους θαυμαστές της.

Η Γκερβάζιο ήθελε το πάρτι της να θυμίζει πραγματική αγρυπνία, και οι φίλοι της της έκαναν το χατήρι αποτίοντας φόρο τιμής στην influencer ενώ εκείνη κειτόταν σε ένα ξύλινο φέρετρο, κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια. Τον χώρο κοσμούσαν αφίσες με την ίδια σε ρόλο αγγέλου: «Σε αγαπάμε Γράζι, μας λείπεις» έγραφε μία από αυτές.

Παρά το πένθιμο κλίμα που ήθελε να πετύχει για το πάρτι της, η Γκερβάζιο φρόντισε να τηρήσει τουλάχιστον μια παράδοση από τα συμβατικά πάρτι γενεθλίων, και έτσι έκοψε μια τούρτα σε σχήμα καρδιάς, μεταδίδει η New York Post.

Πολλοί από τους ακολούθους της Gervásio ενθουσιάστηκαν με το ασυνήθιστο εορτασμό γενεθλίων, μοιράζοντας τους σχόλιά τους. «Πέθανε κάνοντας αυτό που του άρεσε περισσότερο… να είναι καυτή», είπε ένας ακόλουθος. «Έδωσε τη ζωή της για αυτά τα likes, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ για αυτό» είπε ένας άλλος.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!