Viral ο Ερντογάν που αποκοιμήθηκε σε διακαναλική συνέντευξη

(VIDEO) Εμφανώς καταβεβλημένος εν όψει και του β' γύρου των τουρκικών προεδρικών εκλογών
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
27/05/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εμφανώς καταβεβλημένος εμφανίστηκε λίγο πριν τις εκλογές στην Τουρκία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε live διακαναλική συνέντευξη, καθώς σε πολλά σημεία της συνέντευξης κλείνει τα μάτια του, ενώ κάποια στιγμή τον πήρε ο ύπνος.

Συγκεκριμένα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποκοιμήθηκε για μια στιγμή κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης στους τηλεοπτικούς σταθμούς A Haber και ATV, λίγες μόνο ώρες πριν από τις εκλογές στην Τουρκία.

Την ώρα που η δημοσιογράφος έκανε την ερώτηση, ο Τούρκος πρόεδρος φαίνεται να έχει έντονη υπνηλία και με δυσκολία καταφέρνει να κρατήσει ανοιχτά τα μάτια του.

Η δημοσιογράφος που κάνει την ερώτηση τον κοιτά ανήσυχη και συνεχίζει δίνοντας το λόγο στον συνάδελφό της.

Μάλιστα, μόλις ο σκηνοθέτης συνειδητοποιεί ότι έπιασε τον Ερντογάν με κλειστά μάτια, στρέφει την κάμερα προς τη δημοσιογράφο.

Σημειώνεται, ότι ο Τούρκος πρόεδρος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, δεδομένου, ότι και τον προηγούμενο μήνα χρειάστηκε να αναβάλει προεκλογικές εμφανίσεις, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν. 

Όσον αφορά, πάντως, τον αυριανό δεύτερο γύρο τον τουρκικών προεδρικών εκλογών, ο Ερντογάν φαντάζει ως φαβορί για μία ακόμη νίκη. 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!