Τι κάνουν 4 μουσικοί όταν «κολλήσουν» στην κίνηση;

Δίνουν μία αυθόρμητη παράσταση…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι «Floris and the Flames» είναι τέσσερις Βέλγοι καλλιτέχνες που μοιράζονται το πάθος τους για τη μουσική. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει το ομότιτλο ντεμπούτο album τους και έχουν δώσει παραστάσεις στο Βέλγιο, στη Βιέννη και στο Ντουμπάι.

Με τη μουσική τους, οι «Floris and the Flames» περνούν τα σύνορα μεταξύ κλασικής, ποπ ροκ και φολκ μουσικής. Ο ιδιαίτερος συνδυασμός βιολιού, πιάνου, μπάσου κιθάρας, ντραμς και ηλεκτρονικών δημιουργεί έναν μοναδικό ήχο. Οι δυναμικές παραστάσεις τους ενθουσιάζουν το κοινό τους σε αίθουσες συναυλιών καθώς και σε μεγάλες υπαίθριες σκηνές.

Ο Floris Willem (βιολί), ο Gert Peeten (ηλεκτρικό πιάνο, κιθάρα, ηλεκτρονικά), ο Dries Peeten (μπάσο) και ο Simon Schrooten (τύμπανα, κρουστά) έχοντας ολοκληρώσει μια κλασική εκπαίδευση, τους αρέσει να ξεφεύγουν από την πεπατημένη πίστα. Με τη βοήθεια του Βέλγου συνθέτη/ενορχηστρωτή Laurent Beeckmans, ερμηνεύουν τις δικές τους συνθέσεις και πρωτότυπες διασκευές κλασικών αριστουργημάτων (Bach, Vivaldi, Paganini, Glass…).

Μετά από μία περιοδεία τους στη Γερμανία, επιστρέφοντας στο Βέλγιο, έτυχε να «κολλήσουν» στην κίνηση… Έχοντας μαζί τον εξοπλισμό τους, δεν δίστασαν να δώσουν μία αυθόρμητη παράσταση στη μέση του δρόμου!

Καθώς οι μουσικοί έπαιζαν χαμογελαστοί ανάμεσα στα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τις ευχάριστες νότες τους και αρκετοί απαθανάτισαν τη στιγμή με τα κινητά τους.

Απολαύστε το σχετικό ενσταντανέ:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!