Ο Λαρς Φον Τρίερ έβαλε αγγελία να βρει... σύντροφο και μουσα

(VIDEO) «Έχω πάρκινσον, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και ελεγχόμενο αλκοολισμό...»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
18/08/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια ασυνήθιστη αγγελία προς αναζήτηση συντρόφου και μούσας έκανε ο Δανός σκηνοθέτης Λαρς φον Τρίερ με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να κρατάει μια πινακίδα στην κάμερα που γράφει «Lars von Trier looking for girlfriend/muse» (Ο Λαρς φον Τρίερ ψάχνει για σύντροφο/μούσα).

Συγκεκριμένα, στην αγγελία του ο Λαρς φον Τρίερ γράφει: «Δεν ξέρω σε τι έσυρα τον εαυτό μου αυτή τη φορά. Πριν πνιγώ στην αυτάρεσκη διαφήμιση, επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα: Είμαι 67 ετών. Έχω τη νόσο του Πάρκινσον, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και, προς το παρόν, ελεγχόμενο αλκοολισμό. Εν ολίγοις, με λίγη τύχη, θα πρέπει να μου έχουν απομείνει μερικές αξιοπρεπείς ταινίες».

Και στη συνέχεια προσθέτει: «Όλα αυτά υποτίθεται ότι εννοούνται ως μια παλιάς σχολής αγγελία γνωριμίας, όπου εγώ, χωρίς να γνωρίζω το παραμικρό για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ψάχνω για μια γυναίκα σύντροφο-μούσα. Και παρά την γκρίνια, εξακολουθώ να επιμένω ότι σε μια καλή μέρα, στη σωστή παρέα, μπορώ να γίνω αρκετά γοητευτικός σύντροφος».

Στο τέλος, ο σκηνοθέτης αναφέρει τα στοιχεία επικοινωνίας του: «Μπορείτε να στείλετε όλα τα ερωτήματα σχετικά με την εν λόγω διαφήμιση, στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».


Ο σκηνοθέτης είναι διάσημος για ταινίες όπως «Δαμάζοντας τα Κύματα», τα δύο «Nymphomaniac», το «Dogville», το «Antichrist» και το «Idiots», αλλά έχει επίσης γίνει γνωστός για τα αμφιλεγόμενα σχόλια του και τις ακραίες προκλητικές σκηνές που περιέχουν συχνά τα φιλμ του.

Χαρακτηριστικά, ο Φον Τρίερ έχει γίνει αρκετές φορές αντικείμενο κριτικής και διαμάχης: Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών αν και πρότεινε και βράβευε τις ταινίες του σε πολλές περιπτώσεις, κάποια στιγμή τον κατέταξε ως persona non grata για τα σχόλια που έκανε για τον Αδόλφο Χίτλερ και τον ναζισμό στο φεστιβάλ το 2011

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!