Mέλος της Bασιλικής Φρουράς του Μπάκιγχαμ φωνάζει σε τουρίστρια «μη με ακουμπάς»

Το βίντεο έχει γίνει Viral στο TikTok
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Viral έχει γίνει στο TikTok ένα βίντεο που δείχνει μέλος της βασιλικής φρουράς του Μπάκιγχαμ να φωνάζει σε τουρίστρια που τον ακούμπησε ενώ πόζαρε στο πλευρό του για μια φωτογραφία. Η ανάρτηση στο TikTok στον λογαριασμό «The King’s Guard Official» έχει συγκεντρώσει πάνω από 25 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια χρηστών.

Πολλοί συμφώνησαν ότι η κυρία δεν έπρεπε να βάλει τα χέρια της στον φρουρό ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι ο φρουρός δεν χρειαζόταν να της ουρλιάξει. Όπως φαίνεται στο βίντεο η γυναίκα παίρνει θέση δίπλα στον βασιλικό φρουρό για να φωτογραφηθεί και χαμογελά για μια φωτογραφία. «Μην ακουμπάς την βασιλική φρουρά» ακούγεται, τότε, ξαφνικά να φωνάζει ο ένστολος με το σπαθί στο χέρι με την ξαφνιασμένη τουρίστρια να κάνει ένα βήμα πίσω έντρομη. Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία για δεύτερη φορά. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο φρουρός της φώναξε ακόμα πιο δυνατά και τελικά εγκατέλειψε τις προσπάθειές της για μια φωτογραφία.

@thekingsguardsofficial He Shouts In Her Face! ? #guardshouts #thekingsguards #thekingsguard #shout #donottouch #london #uk #horseguardsparade #bluesandroyals #fyp #foryoupage #foryou #tiktokviral #viraltiktok #viralvideo #videoviral #follow #subscribe #like #share #bestvideo #fypviral #fypシ #shescared #scary ♬ original sound - The King’s Guards
Tα μέλη της βασιλικής φρουράς στην Αγγλία δεν πρέπει να μιλάνε ή να χαμογελάνε όταν είναι εν υπηρεσία, έχουν, όμως, το δικαίωμα να απευθυνθούν σε όσους τους ενοχλήσουν….

Πολλοί συμφώνησαν ότι η τουρίστρια δεν έπρεπε να βάλει τα χέρια της στον Φρουρό ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι ο φρουρός δεν χρειαζόταν να της ουρλιάξει.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!