Μάριος Ψιμόπουλος: Το «τα τα τα» είναι δικό μου εύρημα

Μεγάλος σάλος επικρατεί γύρω από τον συγκεκριμένο "στίχο".
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
O Mάριος Ψιμόπουλος έκανε δηλώσεις και σχολίασε τον σάλο που έχει ξεσπάσει γύρω από τον στίχο «τα τα τα», που λέγεται ότι «έκλεψε» η Μαρίνα Σάττι από το κομμάτι «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα.

Ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» κι αρχικά, σχολίασε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, «Ζάρι» που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

«Είναι πάρα πολύ ωραίο και σύγχρονο το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι και νομίζω ότι θα πάει καλά. Δεν έχω δει ολόκληρο το βιντεοκλίπ, αλλά έχει μια ιδιαίτερη αισθητική. Εμένα μου φαίνεται μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, σχετικά με τη «λογοκλοπή» του στίχου, είπε: «Η Εύη Δρούτσα εξέφρασε την άποψή της, μαζί έχουμε γράψει το τραγούδι "Δυνατά". Το "τα τα τα" είναι ένα δικό μου μουσικό εύρημα και το συναντάμε και σε αυτό το τραγούδι, την ίδια συλλαβή».

Πρόσθεσε αργότερα: «Το "Δυνατά" είναι μια πρόσφατη επιτυχία, με τεράστια πορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό και είναι αναπόφευκτο να γίνει ταύτιση. Αν υπάρχει κάτι επιλήψιμο, θα το δουν οι ειδικοί».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!