Κριστιάνο Ρονάλντο: Μπέρδεψε τη Σαουδική Αραβία με την Νότια Αφρική

Δείτε σε βίντεο την επική γκάφα του Πορτογάλου σταρ.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεχόμενος την προσφορά της ομάδας Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος.

Οι Σαουδάραβες έταξαν στον Πορτογάλο σταρ «γη και ύδωρ», αφού ο πλέον ποδοσφαιριστής της Αλ Νασρ θα αμείβεται 200 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Η παρουσίαση του Κριστιάνο μεταδόθηκε ζωντανά χθες το απόγευμα, με τον άσσο να εμφανίζεται με τα χρώματα -κίτρινο και μπλε- στο γήπεδο της Αλ Νασρ.

Παρά το τεράστιο χρηματικό ποσό που δαπάνησε η Αλ Νασρ, φαίνεται πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν γνωρίζει και πολλά για την ομάδα που βρίσκεται.

Ο Πορτογάλος σταρ υπέπεσε σε γκάφα μεγατόνων καθώς σε κάποια στιγμή των δηλώσεών του μπέρδεψε τη Σαουδική Αραβία (Saudi Arabia) με την Νότια Αφρική (South Africa).

«Δεν είναι το τέλος της καριέρας μου να έρθω στη South Africa (μτφ. Νότια Αφρική) και για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος για την επιλογή μου αυτή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο αρκετοί ήταν αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν την γκάφα του Ρονάλντο και προχώρησαν σε χιουμοριστικά σχόλια στο Twitter.

«Η Σαουδική Αραβία μόλις πλήρωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο 200 εκατομμύρια για να πει ότι είναι χαρούμενος που παίζει στην Νότια Αφρική».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!