Eurovision: "Δεν έχει ξαναγίνει!" αυτό που θα κάνει η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή

Ο Φωκάς Ευαγγελινός βρήκε το εύρημα που θα εκτοξεύσει την Ελλάδα. [ΒΙΝΤΕΟ]
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το τραγούδι που ακούραστα διχάζει την Ελλάδα εδώ και λίγες ημέρες, ετοιμάζεται να κάνει ακόμη μεγαλύτερο πάταγο.  

Το "Ζάρι" που είναι γραμμένο στην ελληνική γλώσσα, ενώ υπάρχουν και ορισμένες φράσεις στα αγγλικά έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός να απογειώσει μέσω της χορογραφίας, καθώς και ο  Mecnun Giasar το movement direction, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τη Madonna, τη Rosalia και τη Loreen. Το art direction έχουν αναλάβει οι NMR.

Τέσσερις χορευτές θα πλαισιώνουν τη Μαρίνα Σάττι κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, στη σκηνή της Malmö Arena.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Καρατζίκος, πρώην πρόεδρος του OGAE Ελλάδος, μιλώντας στην τηλεόραση του Open, αναφέρθηκε στο εύρημα-μυστήριο του Φωκά Ευαγγελινού, ένα εύρημα που θα εκτοξεύσει την Ελλάδα ως το απόλυτο φαβορί.

"Έχει να κάνει με το virality του βίντεο κλιπ… Θα γίνει εκτόξευση. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μου για αυτό που στήνεται… Είναι επτασφράγιστο μυστικό.. Μιλάω με το περιβάλλον του Φωκά Ευαγγελινού, δεν ξέρουν ούτε αυτοί τι γίνεται… Οι πρόβες είναι ερμητικά κλειστές… Είναι ένα χορευτικό που βλέπουμε σε πανάκριβες περιοδείες μεγάλων καλλιτεχνών στο εξωτερικό. Οι πληροφορίες μου λένε ότι αυτό που θα γίνει επί σκηνής, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ", τόνισε ο Αντώνης Καρατζίκος.

Δείτε το βίντεο

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!