Eurovision 2024: Γκεστ εμφάνιση Έλενας Παπαρίζου - Σερτάμπ Ερενέρ;

Σε υστερία οι θαυμαστές μπροστά στο ενδεχόμενο που μόλις άνοιξε.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Φουντώνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες που θέλουν τη διοργανώτρια χώρα της φετινής Eurovision, τη Σουηδία να κάνει προτάσεις στην Έλενα Παπαρίζου και την Σερτάμπ Ερενέρ να εμφανιστούν στη διορφάνωση που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας.

Συγκεκριμένα, τρεις νικητές του ευρωπαϊκού μουσικού θεσμού, φέρεται να έχουν δεχθεί πρόταση από τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της Σουηδίας (SVT), που διοργανώνει τη Eurovision 2024. Ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου, νικήτρια του διαγωνισμού πριν από 19 χρόνια με το τραγούδι «My Number One» για λογαριασμό της Ελλάδας, και για τη Σερτάμπ Ερενέρ, νικήτρια της Eurovision 2003 με το τραγούδι «Everyway That I Can» για λογαριασμό της Τουρκίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με αναρτήσεις στο Χ, τόσο η Σερτάμπ Ερενέρ όσο και η Έλενα Παπαρίζου, που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Σουηδία από Έλληνες γονείς, θα ερμηνεύσουν πιο μελωδικές εκδοχές των τραγουδιών με τα οποία νίκησαν στη Eurovision.

Συγκεκριμένα, η Daily Sabah αναφέρει τα εξής: «Η Σερτάμπ Ερενέρ, η Τουρκάλα καλλιτέχνιδα που, τόσο στο εσωτερικό όσο και διεθνώς, είναι γνωστή για τη χαρακτηριστική φωνή της, ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι στη σκηνή της Eurovision ύστερα από χρόνια, αφού το 2003 κέρδισε την πρώτη θέση στη Eurovision. Η Σερτάμπ Ερενέρ, η οποία έλαβε πρόσκληση από τη Σουηδία, όπου θα διεξαχθεί η φετινή Eurovision, ανακοίνωσε ότι έχει αρχίσςει τις προετοιμασίες για τη βραδιά του διαγωνισμού και θα ερμηνεύσει την επιτυχία της “Everyway That I Can”, που της έφερε τη νίκη».

Η ανακοίνωση της Σερτάμπ Ερενέρ προκάλεσε σοκ στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, με τους θαυμαστές να εκφράζουν τον ενθουσιασμό και την προσμονή τους για την επιστροφή της στη σκηνή της Eurovision. Ωστόσο, η παρουσία της Έλενας Παπαρίζου δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, οπότε μένει να φανεί αν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!