Έπεσε ξερός όταν έμαθε ότι το ρολόι του των 345 δολαρίων κάνει μισό εκατομμύριο!

Αυτό θα πει επένδυση!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στην Αμερική υπάρχει ένα τηλεοπτικό σόου για αντίκες, που λέγεται "Antiques Roadshow", η οποία ταξιδεύει σε ολόκληρη τη χώρα, «στην αναζήτηση κρυμμένων θησαυρών» όπως λένε.

Στο τελευταίο επεισόδιο ένας βετεράνος της πολεμικής αεροπορίας πήγε στο σόου, για να μάθει πόσο κοστίζει σήμερα ένα ρολόι Rolex, που αγόρασε το 1974 αντί 345 δολαρίων.

Τότε, τα λεφτά αυτά ήταν σχεδόν ένας μισθός, με τον εν λόγω τύπο να λέει πως το αγόρασε, γιατί είχε ακούσει ότι είναι αδιάβροχο και άρα, ό,τι πρέπει για τη θάλασσα και τις καταδύσεις, το χόμπι του. 

Τελικά όμως το κράτησε στο κουτί του μαζί με τα έγγραφα της εγγύησης, το φυλλάδιο Rolex, δύο αποδείξεις, και το κουτί του. Όλα σε άριστη κατάσταση.

Πήγε λοιπόν στην εκπομπή για να μάθει την αξία του.

Μετά από 45χρόνια, το συγκεκριμένο ρολόι θεωρείται πια εξαιρετικά σπάνιο, ειδικά σε τόσο καλή κατάσταση.

Πόσο κοστίζει;

500.000 δολάρια, αλλά στην κατάστασή του μπορεί να «πιάσει» μέχρι και τις 700.000!

Φυσικά όταν άκουσε το νούμερο έπεσε κάτω ξερός!

Όπως είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Peter Planes, οι συλλέκτες σε ολόκληρο τον κόσμο θα... πέθαιναν για αυτό το ρολόι και για έναν ακόμη λόγο. Το ίδιο ακριβώς φορούσε ο Paul Newman στη θρυλική ταινία του 1969, «Άσσοι της ταχύτητας και του ιλίγγου» (Winning)!
paul newman 4
«Είναι απίστευτο το ότι υπάρχει ακόμη αυτό το μοντέλο της Rolex, σε αυτή την κατάσταση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο στον κόσμο», τόνισε ο Planes.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!