Ζέτα Δούκα για Κιμούλη: «Δέχτηκα λεκτική και ψυχολογική βία»

(VIDEO) «Με έβρισε και με κλώτσησε»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Ζέτα Δούκα μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA αποκάλυψε πως και η ίδια είχε υποστεί σωματική και λεκτική βία από τον σκηνοθέτη – ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη.

Είπε, μεταξύ άλλων, η Ζέτα Δούκα:

«Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας.

Ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλώτσησε και είπε 'ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι'. Έβαλα την αξιοπρέπεια μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή. Κατέρρευσα δύο φορές επί σκηνής».

Και κατέληξε η Ζέτα Δούκα αναφερόμενη σε όσα υπέστη από τον Γιώργο Κιμούλη:

«Γνωρίζω ότι πολλοί συνάδελφοί μου έχουν υποστεί τέτοιου είδους συμπεριφορές και από τον ίδιο και από άλλους και χειρότερα πράγματα και αυτή τη στιγμή, αυτό που κάνω είναι να ανοίξω τον δρόμο της προσωπικής και ονομαστικής ομολογίας. Δεν μπορώ να μιλήσω. Καλώ τους συναδέλφους μου να μιλήσουν ανοιχτά και ονομαστικά».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!