Χάρισον Φορντ: «Ευγνώμων που ο Τομ Σέλεκ αρνήθηκε τον ρόλο του Indiana»

«Καλύτερα που ήμουν η δεύτερη η επιλογή»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Χάρισον Φορντ είναι χαρούμενος που ήταν η δεύτερη επιλογή για την ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς».

Ο ηθοποιός θυμήθηκε όταν πέρασε από ακρόαση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο εμβληματικό franchise ταινιών και παραδέχτηκε ότι δεν ήταν η πρώτη επιλογή.

Οι υπεύθυνοι του στούντιο απευθύνθηκαν πρώτα στον Τομ Σέλεκ. «Πώς βρήκα τη δουλειά; Ο Τομ Σέλεκ είχε τον ρόλο, αλλά είχε επίσης την υποχρέωση να γυρίσει μια τηλεοπτική σειρά και δεν μπορούσε να διακόψει το συμβόλαιο» είπε ο Χάρισον Φορντ κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης.

«Έγινα η δεύτερη επιλογή και είμαι πολύ ευγνώμων για τον Τομ. Ευχαριστώ, Τομ, φίλε. Αν ακούς, σ' ευχαριστώ και πάλι» τόνισε. Εκείνη την εποχή, ο Τομ Σέλεκ πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Magnum P.I».

Εκτός από τον Σέλεκ, ο Χάρισον Φορντ θέλησε επίσης να ευχαριστήσει τον Τζορτζ Λούκας. Οι δυο τους είχαν ήδη συνεργαστεί στο «Star Wars» όταν ο σκηνοθέτης έστειλε στον ηθοποιό ένα σενάριο για να το διαβάσει.

«Μου είπε: "Θέλω να το διαβάσεις αμέσως, θέλω να το διαβάσεις σε μια ώρα". Κάθισα, το διάβασα σε μια ώρα και μου είπε: "Θέλω να πας στο σπίτι του Στίβεν Σπίλμπεργκ και να συζητήσεις μαζί του"», ανέφερε ο ηθοποιός. «Πήγα στο σπίτι του Στίβεν Σπίλμπεργκ, δεν είχα ξανασυναντήσει τον Στίβεν Σπίλμπεργκ. Υποθέτω ότι περίπου μια ώρα αργότερα είχα τον ρόλο» εξήγησε.

Η νέα ταινία της κινηματογραφικής σειράς «Indiana Jones and the Dial of Destiny» θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους την Παρασκευή.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!