Χάρης Βαρθακούρης: «Παρθενιά και πόνεσα»

(VIDEO) «Έπεσα στα πολύ βαθιά ,τσίτσιδος με καρχαρίες και κροκόδειλους»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» του Open για την πρώτη του φορά σε ρόλο παρουσιαστή στο περιλάλητο «Big Brother»:

«Παρθενιά και πόνεσα. Αν θέλω να’ μαι τίμιος είναι μια καινούρια εμπειρία για εμένα, πρωτόγνωρη. Όπως είναι ο κορονοϊός για όλους για εμένα αυτός είναι ένας δεύτερος κορονοϊός. Ζούμε σε μια πάρα πολύ δύσκολη εποχή και δεν γενικολογώ. Θέλω να καταλήξω ότι οι συνθήκες αυτές εμποδίζουν πολύ την διεξαγωγή μιας τέτοιας παραγωγής. Θεωρώ ότι έπεσα στα πολύ βαθιά ,τσίτσιδος με καρχαρίες και κροκόδειλους. Πάντως σήμερα ένιωθα άβολα λίγο» ανέφερε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης και πρόσθεσε: «Ο Ανδρέας συγκεκριμένα σε σχέση με αυτό που ξέρω ήταν ένας συγκρατημένος Ανδρέας. Νομίζω ότι σήμερα έβαλε την πρώτη ταχύτητα, άρα περιμένουμε την δευτέρα, τρίτη, τετάρτη».

Όσον αφορά τη συμβουλή που του έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο Χάρης Βαρθακούρης είπε:

«Μου είπε να το ζήσω, να αφεθώ ελεύθερος, να μην είμαι μαγκωμένος πράγμα που του εξήγησα ότι δεν μπορεί να γίνει με το καλημέρα. Η παρουσία του και μόνο για εμένα είναι πολύ σημαντική, είναι τεράστια βοήθεια» και πρόσθεσε: «Είμαστε κι οι δύο μουσικοί πρώτα. Ο Ανδρέας που από την μουσική μεταπήδησε στην τηλεόραση, εγώ δεν μπορώ ότι μεταπήδησα μπουσουλάω τώρα αλλά έχουμε αυτό το κοινό στοιχείο που μπορούμε να συζητήσουμε κι άλλα πράγματα πέρα της τηλεόρασης και να αναλύσουμε μουσικές καταστάσεις. Συνειδητοποιώ ότι είναι ένας άνθρωπος από αυτές τις λίγες μέρες που τον ζω καλά είναι μια πατρική φιγούρα, είναι ένας δεύτερος πατέρας ο Ανδρέας για εμένα».

Τέλος σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης του «Big Brother», ο Χάρης Βαρθακούρης δήλωσε:

«Δεν ξέρω τι απάντηση περιμένει το κανάλι να ακούσει από εμένα. Αυτήν τη στιγμή που με ρωτάς τα νούμερα δεν με απασχολούν. Είτε με απασχολούν είτε όχι θα έρθουν και θα είναι αυτά που θα είναι. Προσπαθώ να μην αγχώνομαι για πράγματα που είναι πέρα του ελέγχου μου. Αν η εκπομπή πάει καλά δεν θα πάει καλά για εμένα. Αν δεν πάει καλά δεν θα πάει καλά εξαιτίας μου. Είναι δοκιμασμένο concept».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!