Βίκυ Μοσχολιού - Μίμης Δομάζος: Η αδημοσίευτη γαμήλια φωτογραφία τους

Την 1η Μαΐου 1967
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ένα άγνωστο στιγμιότυπο από το γάμο της αξέχαστης Βίκυς Μοσχολιού με τον παλαίμαχο αστέρα του ποδοσφαίρου, Μίμη Δομάζο δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του φωτογράφου Κλεισθένη στο Instagram. 

Ο Κλεισθένης ήταν ο προσωπικός φίλος της μεγάλης κυρίας του τραγουδιού,  ο οποίος τη φωτογράφιζε μέχρι το τέλος της ζωής της. 

Όπως χαρακτηριστικά γράφει η ανάρτηση: «18 χρόνια χωρίς την Βίκυ Μοσχολιού η οποία έφυγε σαν σήμερα το 2005. Υπήρξε φίλη του Κλεισθένη ο οποίος την φωτογράφιζε μέχρι και το τέλος. Η αδημοσίευτη φωτογραφία είναι απο το γάμο της με τον Μίμη Δομάζο που έγινε 1 Μαΐου 1967»



Για την ιστορία, ο έρωτας του «στρατηγού» και της ερμηνεύτριας προκάλεσε αίσθηση όταν έγινε γνωστός στο πανελλήνιο, ενώ ο γάμος που ακολούθησε αποτέλεσε ένα κορυφαίο κοσμικό γεγονός για το οποίο περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν… ακάλεστοι, φέρνοντας το χάος (και αρκετές ζημιές) στην εκκλησία όπου τελέστηκε το μυστήριο.

Γαμπρός και νύφη είχαν υπολογίσει την παρουσία 7.000 ανθρώπων και διέθεσαν αντίστοιχο αριθμό μπομπονιέρων, οι οποίες έφεραν ένα τριφύλλι κι ένα κλειδί του σολ.

Οι δυο τους χώρισαν το 1978 μετά από περίπου 11 χρόνια γάμου κι ενώ στο μεταξύ είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Παρά τον χωρισμό τους, ωστόσο, παρέμειναν δύο πολύ καλοί φίλοι, μέχρι την ημέρα που η Βίκυ Μοσχολιού έφυγε από τη ζωή.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!