Βασίλης Καρράς: Η τελευταία εμφάνισή του και το Ρεκόρ Γκίνες

(VIDEO) Ο λαϊκός τραγουδιστής έφυγε στα 70 του
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Θλίψη σκόρπισε τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο, όσο και στους θαυμαστές του ο χαμός του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, έπειτα από τη μάχη που έδινε με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αφού τον προλόγισε ο Νίκος Κοκλώνης, ο Βασίλης Καρράς είπε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας:

«Καλησπέρα. Καλησπέρα σε όλους… Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο για τη φιλοξενία αλλά, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον ελληνικό λαό και όλο το συνάφι μου, για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω. Τι αγάπη είναι αυτή; Τι ομορφιά; Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε».



Συγκινητικός ήταν και ο διάλογος που είχε με τον Αντώνη Ρέμο, τον οποίο αποκάλεσε πιτσιρίκο και του είπε: «Είμαι εδώ» για να του απαντήσει: «Το ξέρω θα είσαι για πάντα εδώ».

Πριν λίγους μήνες, είχε επιστρέψει στη μουσική με νέες ηχογραφήσεις.

Βίντεο από τα γυρίσματα για το μουσικό κλιπ του κομματιού, έδειχνε τον Βασίλη Καρρά στο στούντιο, να τραγουδά. Στα πλάνα εμφανίζεται φανερά αδυνατισμένος, με τα μαλλιά του πιασμένα σε κοτσίδα και ένα μπλε πουκάμισο.




Τον περασμένο Μάιο, ο Βασίλης Καρράς είχε μιλήσει στις κάμερες, όταν τον “τσάκωσαν” σε δημόσια έξοδό του σε εγκαίνια γκαλερί στη Θεσσαλονίκη. Εκεί μίλησε στους ρεπόρτερ, δηλώνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή περίοδο, ενώ ήταν εμφανής η απώλεια των 42 κιλών.

“Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά; Είμαι πολύ καλά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους θαυμαστές μου είναι να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω. Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Ετοιμάζουμε μία συναυλία για καλό σκοπό, δώσαμε τα χέρια και θέλει πάρα πολλή δουλειά και πολλή στήριξη από τους τοπικούς φορείς, αλλιώς δεν μπορεί να γίνει η συναυλία. Θα είναι μία συναυλία πριν το τέλος, ένα όμορφο κλείσιμο για την καριέρα μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι», είπε ο Βασίλης Καρράς.

Όσο για την τελευταία φορά που τραγούδησε ζωντανά ήταν τον Οκτώβριο του 2022, στην πρεμιέρα του J2US, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του για το κοινό και τους τηλεθεατές του Alpha.



Πώς μπήκε στο βιβλίο Γκίνες


Ο Βασίλης Καρράς (κατά κόσμον Κεσογλίδης) γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι της Καβάλας, ωστόσο ζούσε από 16 ετών στη Θεσσαλονίκη. Εκεί έκανε και την πρώτη του εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο.

Από την επισκευή αυτοκινήτων, που ήταν τη δεύτερη του μεγάλη αγάπη μετά το τραγούδι, έφτασε να γίνει ένα λαϊκό είδωλο, από τα μεγαλύτερα των τελευταίων δεκαετιών.

Το μαρτυρούν οι δεκάδες χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι, τα 180.000 κομμάτια που πούλησε ο δίσκος με τίτλο «Μ' έχεις Κάνει Αλήτη», αλλά και ένα ρεκόρ Γκίνες που δεν έχει κανένας άλλος Ευρωπαίος.

Μάζεψε 17.000 κόσμο στο στάδιο Arena στη Σόφια της Βουλγαρίας, ενώ ακόμα 5.000 θεατές έμειναν απέξω χωρίς εισιτήριο.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!