Βανδή: Το τραγούδι για τον πατέρα της που τη συγκίνησε στη σκηνή

Δείτε το βίντεο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη εμφάνισή της μίλησε συγκινημένη για το τραγούδι που έχει συνδέσει με τον χαμό του πατέρα της.

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο 7ο εορταστικό Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου.

Η γνωστή ερμηνεύτρια ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της βραδιάς, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, καθώς αναφέρθηκε στο τραγούδι «Μέχρι Μάη Μήνα», το οποίο η ίδια έχει συνδυάσει με τη ψυχολογία της μητέρας της που βίωσε αυτή την τραγική απώλεια, πριν αρκετά χρόνια.

«Αυτό το τραγούδι με συγκινεί πάρα πολύ. Ξέρετε κάποια από τα τραγούδια μου - ας μιλήσω για εμένα - έχουν μέσα κάποιες ιστορίες, όταν τα ηχογραφώ, τα περισσότερα δηλαδή, σκέφτομαι καταστάσεις, ανθρώπους, μοιραία συμβαίνει αυτό, γίνεται αβίαστα. Αυτό το τραγούδι το έχω συνδυάσει με τη ψυχολογία της μητέρας μου, που έχασε τον πατέρα μου. Τον χάσαμε πριν πολλά χρόνια. Είναι συνδυασμένο με την απώλεια του μπαμπά και με συγκινεί γιατί νιώθω ότι οι συγκεκριμένοι στίχοι συγχρονίζονται με τη ψυχολογία της. Θα προσπαθήσω να μην σκεφτώ τίποτα, πάρα μόνο τις νότες», είπε η Δέσποινα Βανδή και ξεκίνησε να ερμηνεύει το κομμάτι «Μέχρι Μάη Μήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, λατά τη διάρκεια της ερμηνείας, η Δέσποινα Βανδή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση της και σταμάτησε να τραγουδάει, καθώς ήταν συναισθηματικά φορτισμένη.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!