Βανδή - Μπισμπίκης: Αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες από τις διακοπές τους

«Εδώ ο κόσμος καίγεται...»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Και ενώ τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν δείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένα άτομα, αυτή τη φορά μάλλον δεν επέδειξαν αντανακλαστικά. Τις τελευταίες ώρες που η χώρα πλήττεται από μεγάλες πυρκαγιές και πυροσβέστες και εθελοντές δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα, εκείνοι δεν έχουν σταματήσει να ανεβάζουν φωτογραφίες από τις διακοπές τους γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους θαυμαστές τους.

Οπως επισημαίνουν πολλοί, θα περίμεναν από δημόσια πρόσωπα, να επιδειχθεί ενσυναίσθηση και κοινωνική ευαισθησία.

Ο κόσμος εξέφρασε την άποψή του για την επιλογή του ζευγαριού να ανεβάσει φωτογραφίες ξέγνοιαστο δείχνοντας ότι περνάει πολύ καλά την ίδια στιγμή που η Ελλάδα μαίνεται από τεράστιες φωτιές.

«Λίγο περιεργο τέτοια ώρα να ανεβάζετε πολλοί τέτοιες φώτο», έγραψε ένα άτομο.

«Εδώ ο κόσμος καίγεται και.........», σχολίασε ένας άλλος.

«Η χώρα σας καίγεται …και εσείς τραμπάλα» είπε ένας τρίτος.

«Στην κοσμάρα σας γενικότερα...Τι να πεις» σχολίασε ένας άλλος λογαριασμός, με ένα άλλον ακόλουθο να σημειώνει: «Ο κόσμος χάνει τα σπίτια του και σεις προκαλείτε ...κρίμα αλλα όπως σας ανέβασε έτσι θα σας κατεβάσει».

«Καίγεται όλη η Ελλάδα κι εσείς τον χαβά σας. Τι να πει κανείς δεν υπάρχουν λόγια. Νιονιο γιοκ» τόνισε ένα άτομο στα σχόλια.

«Δεν είναι μια συνηθισμενη ημέρα όπως όλες οι άλλες...τι να πω...λίγο ευσυνειδησία και σκεπτικισμός για όλα αυτά τα καμμενα απομεινάρια κυριολεκτικά και μεταφορικά στις ψυχές αυτών των άτυχων ανθρώπων ..δεν έχουν που να ξαποστασουν το ταλαίπωρο κορμί τους και εσείς ανεβαζετε φωτός από πολυτελή 5αστερα..»

«Ο κόσμος καίγεται και η Βανδή όλη μέρα κάθε μέρα μας ζαλίζει με την καλοπέραση της.Τόση πολύ μεγάλη ανάγκη να μας δείξεις ότι είσαι ευτυχισμένη; Αν και η αλήθεια είναι από ψυχολογικές έρευνες όσοι είναι πραγματικά ευτυχισμένοι δεν ψάχνουν επιβεβαίωση στα social»

«Τη δεδομένη στιγμή κάπου ώπα Δεσποινάκι... καίγεται ο κόσμος..»

«Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενιζουν».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!