Τομ Κρουζ: Η σπάνια εμφάνισή του με τον γιο του

Σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Τομ Κρουζ και η Νικόλ Κίντμαν έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, ωστόσο τους ενώνουν τα δύο παιδιά που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους, από το 1990 έως το 2001.

Πρόκειται για την Ιζαμπέλα Τζέιν και τον Κόνορ, που γεννήθηκαν 22 Δεκεμβρίου 1992 και 17 Ιανουαρίου 1995 αντίστοιχα και τα απέκτησαν μέσω υιοθεσίας.

Αν και σπανίζουν οι κοινές τους εμφανίσεις, αυτή τη φορά πατέρας και γιος έδωσαν μαζί το «παρών» σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, ντυμένοι casual, για την προώθηση της ταινίας «Mission: Impossible - Dead Reckoning». Σύμφωνα με το ΕΤ μαζί τους ήταν και η αδελφή του ηθοποιού Λι Αν Μαπόθερ (Lee Mapother).

Σημειώνεται ότι ο Τομ και ο Κόνορ έχουν κάνει πολύ λίγες κοινές εμφανίσεις στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένου ενός αγώνα των Los Angeles Dodgers το 2021 στο Σαν Φρανσίσκο. Ο γιος του ηθοποιού φαίνεται να ζει μια ήσυχη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη Φλόριντα. Απολαμβάνει το ψάρεμα και το γκολφ ενώ αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες των διάσημων γονιών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τομ Κρουζ και η πρώην σύζυγός του κατά την διάρκεια του γάμου τους υιοθέτησαν το 1992 και την Ιζαμπέλα η οποία πρόσφατα μετακόμισε στο Λονδίνο.

Ο Κόνορ Κρουζ μεγάλωσε και σήμερα ζει μια ήσυχη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη Φλόριντα. Η εικόνα του έχει αλλάξει αρκετά. Σήμερα είναι 28 ετών και τρέφει αγάπη για το ψάρεμα. Αναφορικά με το πού βρίσκεται η Ιζαμπέλα Τζέιν, τα δημοσιεύματα γράφουν ότι έχει μετακομίσει στο Λονδίνο.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!