Το τραγούδι που αφιέρωσε η Βίσση στον Βοσκόπουλο

(VIDEO) «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει Έλληνας που δεν έχει στο μυαλό του τον Τόλη»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Άννα Βίσση αφιέρωσε όλη τη συναυλία που έδωσε στο Άλσος στον Τόλη Βοσκόπουλο.

Είπε χαρακτηριστικά η ερμηνεύτρια εμφανώς συγκινημένη:

«Σήμερα είναι μια περίεργη μέρα για όλους μας, νομίζω για όλους τους Έλληνες. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει Έλληνας που δεν έχει στο μυαλό του τον Τόλη Βοσκόπουλο. Έχει νιώσει τέτοια χειροκροτήματα πάρα πολλά στη ζωή του. Νομίζω ότι όλοι τον φέρνουμε στο μυαλό μας όπως θέλει ο καθένας, έτσι είναι οι μεγάλοι τραγουδιστές. Η επιρροή που ασκούν στον καθένα μας είναι αλλιώτικη.

Ο Τόλης όμως – δε θα αναλύσω φυσικά ποιος είναι ο Τόλης γιατί έχουμε το δικαίωμα να τον σκεφτόμαστε όπως θέλουμε – σήμερα είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είναι η λύπη, ο σεβασμός, η εκτίμηση, είναι νοσταλγία για όλα εκείνα τα χρόνια που μας έχει χαρίσει. Τον έχουμε αγαπήσει όλοι πάρα πολύ. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω και εγώ προσωπικά, να κάνουμε παρέα. Και σήμερα, είναι περίεργα τα συναισθήματά μου, σαν τραγουδίστρια και εγώ θα ήθελα – το λιγότερο που μπορώ να κάνω – να του αφιερώσω όλη τη βραδιά απόψε. Επίσης το λιγότερο είναι να ξεκινήσω με ένα τραγούδι του».

Και η Βίσση τραγούδησε μια μεγάλη στιγμή του Βοσκόπουλου σε μουσική του Μίμη Πλέσσα και στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου… «Και σύ θα φύγεις… Ένα ρολόι σταματημένο».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!