Πως λεγόταν το μαγαζί με πίτσες που είχε φτιάξει ο Πλιάτσικας

(VIDEO) «Με τους Πυξ Λαξ είχαμε ρεκόρ εισιτηρίων επτά άτομα, δώδεκα, κανέναν ή έναν»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αυτά φυσικά μέχρι και τον τρίτο δίσκο του σχήματος, «Ο Ήλιος του χειμώνα με μελαγχολεί» που κυκλοφόρησε το 993 και τα δεδομένα άλλαξαν εντυπωσιακά και οριστικά, προς την αντίθετη κατεύθυνση. 

Τα παραπάνω διηγήθηκε με απολαυστικό τρόπο ο Φίλιππος Πλιάτσικας το βράδυ της Τρίτης στο 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Είπε συγκεκριμένα:

«Αν δεν ήταν ο Μπάμπης Στόκας από την αρχή, δεν ξέρω αν είχαν γίνει οι Πυξ Λαξ. Τραβούσε μπροστά με ψυχραιμία κι αυτοπεποίθηση. Περάσαμε μεγάλες πείνες. Όπως επίσης για να αρχίσουμε να έχουμε κόσμο στις συναυλίες, που έγινε απλό τον τρίτο δίσκο και μετά, είχαμε ρεκόρ εισιτηρίων επτά άτομα, δώδεκα και κανέναν ή έναν. Έχουμε περάσει από διάφορες καταστάσεις και πολύ ωφέλιμες. Βέβαια και το σκεφτόμασταν να το τελειώνουμε ή και να πάμε εκτός Ελλάδος. Είχαμε φτιάξει με τον αδερφό μου μαγαζί με πίτσες για να καταφέρουμε να ζήσουμε κάπως. Το όνομα του μαγαζιού ήταν Artisti».

Η ονομασία μάλιστα χαρακτηρίστηκε ως ευρηματική από τον... ευρηματικό Αρναούτογλου. 

Και κατέληξε ο Φίλιππος Πλιάτσικας:

«Τελευταία συναυλία, όταν είχαμε πει ότι θα την κάνουμε το 2004 την κάναμε. Μετά από 14χρόνια πορείας μόνοι μας, το 2018 βρεθήκαμε ξανά και μπήκαμε πάλι στο σπίτι μας. Με τον Μπάμπη ήρθαμε πιο κοντά αυτά τα χρόνια που κάναμε προσωπική πορεία. Το 2004 έπρεπε να τελειώσει η συνεργασία. Υπήρχε κορεσμός. Η απόφασή μας δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα. Οι ίδιοι δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε και να παράγουμε με τον ίδιο τρόπο».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!