Πέμη Ζούνη: «Η πολιτική είχε πολύ άσχημο τέλος για μένα»

Η ηθοποιός δήλωσε ότι τα κόμματα χρησιμοποιούν τους ηθοποιούς ως κράχτες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στην Αθηναΐδα Νέγκα και στο Action24, μίλησε η ηθοποιός και πρώην βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για το πολύ άσχημο τέλος που είχε για εκείνην η πολιτική αλλά και για το ότι ήταν ένα από το οποία σημαντικά μαθήματα.

«Το θέμα της πολιτικής έχει κλείσει για μένα, είχε πολύ άσχημο τέλος. Παραιτήθηκα και τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα, τα μαθήματα ήταν πολύ έντονα και δεν ήταν καθόλου happy end. Ξέρω πλέον να παρακολουθώ λίγο καλύτερα τα υπονοούμενα, παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα. Νομίζω ότι αυτά που βλέπουμε στις σειρές, όπως το House of Cards, συμβαίνουν στην πολιτική, είναι αρκετά κοντά τουλάχιστον. Δεν υπάρχουν οι σκοτεινές δολοφονίες στην πράξη αλλά οι δολοφονίες χαρακτήρων σίγουρα. Το θέατρο είναι λούνα παρκ σε σχέση με την πολιτική, εκεί είναι πολύ άγρια τα πράγματα. Όποιοι αντιστέκονται, τους βγάζεις το καπέλο και είναι πολλοί λίγοι αυτοί» είπε.

«Τα κόμματα χρησιμοποιούν τους ηθοποιούς ως κράχτες. Εάν κάποιος έχει μια πραγματική μόρφωση και μπορεί να παρακολουθήσει τα νομοσχέδια και να συνεισφέρει στον Πολιτισμό ουσιαστικά, ας ασχοληθεί με την πολιτική. Να ξέρει με τι θα ασχοληθεί. Μπαίνουν όμως απροετοίμαστοι οι περισσότεροι και η δουλειά εκείνη είναι σοβαρή και σημαντική».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!