Παπανώτας για Οικονομόπουλο: «Δεν έχεις δικαίωμα να είσαι αντίθετος στις προσωπικές επιλογές του διπλανού σου»

"Όλους αυτούς τους απορρίπτει ο Οικονομόπουλος;".
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Λίγες ημέρες πριν ο Nίκος Οικονομόπουλος με συνέντευξη του στον Γιώργο Λιάγκα, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων μιας και μεταξύ άλλων εξέφρασε την αντίθεση του στην τεκνοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, μέσα από την πρωινή εκπομπή Happy Day, σχολίασε τα λεγόμενα του γνωστού τραγουδιστή. "Δεν έχεις δικαίωμα να είσαι αντίθετος στις προσωπικές επιλογές του διπλανού σου. Δεν έχω εγώ δικαίωμα να κρίνω τις δικές σου επιλογές, ποιος άντρας σου αρέσει ή ποια γυναίκα ή ποιον θέλεις να παντρευτείς ή πόσα παιδιά θέλεις να κάνεις. Δεν υπάρχει δικαίωμα. Εσείς δεν καταλαβαίνετε. Ποια είναι η άποψη; Πώς θέλω να είναι η δική σου ζωή;

Η δική μου άποψη για τη δική σου ζωή; Άποψη σε τι; Να σας εξηγήσω πως δεν καταλαβαίνετε", ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

"Στην Ελλάδα σήμερα υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια με παιδιά. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν τα δικαιώματα των υπολοίπων παιδιών γιατί δεν αναγνωρίζεται η πατρική σχέση του παιδιού με τους δύο γονείς. Άρα, ο Οικονομόπουλος λέγοντας ότι εγώ το απορρίπτω αυτό, απορρίπτει τη ζωή παιδιών που υπάρχουν ήδη στην κοινωνία μας. Επίσης, υπάρχουν γυναίκες που έχουν αποφασίσει να κάνουν παιδιά χωρίς πατέρα και παίρνουν σπέρμα από τράπεζα σπέρματος.

Υπάρχουν κι άλλες γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδάκι και θέλουν να έχουν μία παρένθετη μητέρα. Όλους αυτούς τους απορρίπτει ο Οικονομόπουλος; Θα μπει στη ζωή όλων αυτών ο Οικονομόπουλος;

Ε, με συγχωρείτε. Το κρίμα στον λαιμό σου που κολλάει; Το αχρείαστο περιγράφει και μία κατάσταση μέσα εδώ.

Επαναλαμβάνω ότι έχουμε δικαίωμα να έχουμε άποψη για όλα, αλλά για το πως θα είναι η ζωή του διπλανού μας δεν έχουμε δικαίωμα να έχουμε άποψη", κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!