Οι ηθοποιοί της σειράς «Στο παρά 5’» τότε και σήμερα

Το αξιόλογο καστ 15 χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Στο παρά 5’» ξεκίνησε σε προβάλλεται τον Σεπτέμβριο του 2005 και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2007, συμπληρώνοντας δύο κύκλους και συνολικά 49 επεισόδια (συν 2 με τα best of).

Η βραβευμένη σειρά «Στο παρά 5’» σε σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη και σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου, προβλήθηκε από το κανάλι του Mega Channel, θεωρείται μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης μέχρι σήμερα και σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού είναι η καλύτερη κωμική σειρά στα 20 χρόνια του Mega.

Ας ξαναθυμηθούμε τους πρωταγωνιστές της σειράς και την πορεία τους μέχρι σήμερα:

1) Ο Γιώργος Καπουτζίδης:
Στα χρόνια που ακολούθησαν την επιτυχημένη πορεία της σειράς, ο ταλαντούχος Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε στο θέατρο και στην τηλεόραση, ως ηθοποιός και ως παρουσιαστής, ενώ οι πιο πρόσφατες επιτυχίες του ως σεναριογράφος είναι το σενάριο της θεατρικής παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του» και της σειράς «Σέρρες» που προβάλλεται από τον AΝΤ1+.
gio

2) Η Σμαράγδα Καρύδη:

Η ανεπανάληπτη Ντάλια, μετά την επιτυχία της σειράς «Στο παρά 5’», συνέχισε τις τηλεοπτικές εμφανίσεις σε πολλές σειρές αλλά και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Τελευταία της κινηματογραφική ταινία ήταν «Οι Τέλειοι Ξένοι» του 2016. Οι πιο πρόσφατες εμφανίσεις της αφορούν στον ρόλο της στη θεατρική παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος» στην οποία υπέγραψε και τη σκηνοθεσία και η παρουσίαση του show «Celebrity Game Night» στο Mega.
polimn

3) Ο Αργύρης Αγγέλου:

Ο αγαπημένος Φώτης της σειράς «Στο παρά 5’», συνέχισε τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση όπου εμφανίστηκε σε αρκετές σειρές ως ηθοποιός και σε διαγωνισμούς ταλέντου ως διαγωνιζόμενος (όπως το «Dancing with the stars» και το «Your face sound familiar»). Οι πιο πρόσφατες συμμετοχές του είναι στις θεατρικές παραστάσεις «Θηλιά» και «Ο συλλέκτης» καθώς και στη σειρά «Φλόγα και Άνεμος» της ΕΡΤ1.
polkk

4) Η Αγγελική Λάμπρη:

Η θρυλική Αγγέλα, μετά την επιτυχία της σειράς «Στο παρά 5’», είχε μία πολυδιάστατη παρουσία σε τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις. Οι πιο πρόσφατες εμφανίσεις της ήταν στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, στο «Survivor» του ΣΚΑΪ ως διαγωνιζόμενη και η θεατρική παράσταση «Δεσποινίς Τζούλια» που παίζεται για περιορισμένες παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
mkoi

5) Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου:
Αφού έγραψε τη δική της ιστορία στο ρόλο της εκρηκτικής Ζουμπουλίας, στη συνέχεια συμμετείχε σε μία πλειάδα κινηματογραφικών ταινιών, θεατρικών παραστάσεων και τηλεοπτικών σειρών. Οι πιο πρόσφατες εμφανίσεις της ήταν στην τηλεοπτική σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» και η ομώνυμη θεατρική παράσταση, καθώς και η συμμετοχή της στο show «The Masked Singer».
fghgghgf

6) Η Έφη Παπαθεοδώρου:
Αμίμητη στο ρόλο της Θεοπούλας στην σειρά «Στο παρά 5’», συνέχισε να ξεδιπλώνει τα πολλά ταλέντα της στον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση, ενώ παράλληλα συνέχισε το συγγραφικό της έργο. Μετά την επιτυχημένη της εμφάνιση στην «Τούρτα της μαμάς» της ΕΡΤ, φέτος την απολαμβάνουμε στη σειρά «Έρωτας φυγάς» στο OPEN.
fghgf

7) Ζέτα Μακρυπούλια:
Έπαιξε τον ρόλο – κλειδί στην επιτυχημένη σειρά «Στο παρά 5’», δίνοντας μία τηλεοπτική διάσταση στον «από μηχανής θεό». Στη συνέχεια εμφανίστηκε σε κινηματογραφικές ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και αμέτρητες τηλεοπτικές σειρές και show, ως ηθοποιός και παρουσιάστρια. Από το 2017 μέχρι σήμερα την απολαμβάνουμε στο τηλεπαιχνίδι του ANT1 «Ρουκ Ζουκ».
zeta

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε και τους υπόλοιπους αξιόλογους ηθοποιούς που έπαιξαν στη σειρά «Στο παρά 5’», μεταξύ των οποίων η αείμνηστη Ειρήνη Κουμαριανού, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Ελένη Κρίτα, ο Παύλος Ορκόπουλος, η Μελίνα Κυριακοπούλου, ο Δημήτρης Πετρόπουλος, ο Γεράσιμος Μιχελής, ο Πατρίκιος Κωστής, κλπ…

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!