Ο Ράμι Μάλεκ έβαλε όρους για τη συμμετοχή του στον νέο Τζέιμς Μποντ

Έγιναν δεκτοί
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
04/07/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ράμι Μάλεκ αποκάλυψε ότι επέμεινε σε ένα μόνο πράγμα πριν δεχτεί τον ρόλο του κακού στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, «Bond 25»: ότι ο χαρακτήρας του δεν θα ήταν ένας αραβόφωνος τρομοκράτης ή ένας κακοποιός που χρησιμοποιεί τη θρησκεία ως δικαιολογία για τα εγκλήματά του.

«Είναι ένας σπουδαίος χαρακτήρας και είμαι πολύ ενθουσιασμένος», δήλωσε ο Μάλεκ στην εφημερίδα «The Mirror». «Αλλά αυτό ήταν ένα πράγμα που συζήτησα με τον σκηνοθέτη Κάρι Φουκουνάγκα. Είπα: "Δεν μπορούμε να τον τοποθετήσουμε υποκριτικά ως ιδεολογικό ή θρησκευτικό τρομοκράτη. Αυτό δεν είναι κάτι που θα διασκεύαζα, οπότε αν αυτός είναι ο λόγος που με επιλέξατε μην με υπολογίζεται". Προφανώς όμως δεν ήταν αυτό το όραμά του. Ο ρόλος που υποδύομαι είναι λοιπόν ένα πολύ διαφορετικό είδος τρομοκράτη».

Αναφορικά με την ταινία είπε ότι «είναι ακόμα ένα έξυπνο σενάριο από ανθρώπους που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν οι θεατές από αυτού του είδους τις ταινίες. Αλλά αισθάνομαι ένα σημαντικό βάρος στους ώμους μου. Θέλω να πω, ό Μποντ είναι κάτι με το οποίο έχουμε όλοι μεγαλώσει».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!