Νίκος Βέρτης: «Δεν με θέλει καμία γυναίκα»

«Θέλω πολύ να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Νίκος Βέρτης παραχώρησε δηλώσεις στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και μίλησε για τον Βασίλη Καρρά, την επιθυμία του να κάνει οικογένεια αλλά και τη σκέψη να κάνει ένα επαγγελματικό διάλειμμα.

«Ο κάθε άνθρωπος κάνει αυτό που νιώθει, και πρέπει να κάνει αυτό που νιώθει. Κι εμένα δε μου αρέσει να κρίνω τους άλλους ανθρώπους. Και να μη μου αρέσει κάτι, δε θα το κρίνω…. Τον Βασίλη Καρρά τον συνάντησα προχθες. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Κάτσαμε μια ωρίτσα παρεούλα, γέλασα, πέρασα καταπήκτικά και είδα έναν άνθρωπο τούρμπο που με τη δυναμική του μυαλού του, θα αντιμετωπίσει τα πάντα», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε για την επιθυμία να του να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια: «Δεν με θέλει καμία γυναίκα. Δεν με στεναχωρεί που λένε ότι δεν έχω παντρευτεί ακόμη, αφού είναι η αλήθεια. Θέλω πολύ να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Όταν το αποφασίσω, θέλω να είμαι εκεί και με αγχώνει γιατί πρέπει να αφήσω τη ζωή που κάνω τώρα. Όταν συμβεί θέλω να είμαι με τα παιδιά μου, να τα μεγαλώσω εγώ. Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν 20 χρονών και πω έχασα αυτή τη χαρά να τα μεγαλώσω. Θέλω πολύ να αποκτήσω παιδιά και θα γίνει. Θα κάνω ένα επαγγελματικό διάλειμμα ή θα ηρεμήσω λίγο από τις επαγγελματικές υπερβολές μου».

Ο Νίκος Βέρτης αποκάλυψε πως αρκετές φορές έχει σκεφτεί να κάνει επαγγελματικό διάλειμμα. «Δεν μπορώ να αποσυρθώ, έστω για λίγο, δουλεύουν 220 οικογένειες μαζί μου. Θα πρέπει κάποια στιγμή να αποσυρθώ, ουδείς αναντικατάστατος», είπε ο λαϊκός τραγουδιστής.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!