«Μούφα» το carpool karaoke του James Corden

Βίντεο που δημοσίευσε χρήστης του Twitter δείχνει ότι ο παρουσιαστής δεν οδηγεί το αυτοκίνητο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
O βρετανός παρουσιαστής James Corden έχει δημιουργήσει το δικό του «μύθο» για τις επιδόσεις του στο Carpool Karaoke όπου οδηγεί ένα αυτοκίνητο και «μαζεύει» από τον δρόμο μια διασημότητα, με την οποία συζητούν και τραγουδούν ακαπέλα χαρακτηριστικά τραγούδια.

Τα βίντεο αυτά, απολαυστικά τις περισσότερες φορές, έχουν γίνει viral.

Όμως ένα άλλο βίντεο που δημοσίευσε χρήστης του Twitter δείχνει πως James Corden δεν οδηγεί ο ίδιος το αυτοκίνητό του καθώς το όχημά του είναι δεμένο σε ειδικό γερανό… που στην ουσία τον… σέρνει.

«Είδα το Carpool Karaoke του James Corden με καλεσμένο τον Justin Bieber και τώρα δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Δεν οδηγεί καν» γράφει ο «μαρτυριάρης» στην ανάρτησή του.

Ο ίδιος ο Corden έδωσε την δική του εκδοχή για το θέμα:

«Ξέρω ότι φαίνεται άσχημο. Αλλά θέλω να δηλώσω εδώ και τώρα ότι πάντα οδηγώ εγώ το αμάξι εκτός εάν σε κάποιες περιπτώσεις κρίνουμε ότι τίθεται θέμα ασφάλειας, όπως όταν πρέπει να γίνει μια χορογραφία, ή μια ενδυματολογική αλλαγή. Ή όταν είμαι μεθυσμένος. Στην περίπτωση του (βίντεο με τον) Justin Bieber υπήρξε θέμα ασφάλειας και κρίναμε ότι θα είναι καλύτερο να δέσουμε το αμάξι. Ειλικρινά είχα χαθεί στα μάτια του…».

Και διασκέδασε τις αρνητικές επιπτώσεις λέγοντας: «Έχω σοκαριστεί που κατάφερα να κάνω κάτι που εξόργισε τον κόσμο περισσότερο από το "Cats"… Σας υπόσχομαι ότι το 95% των περιπτώσεων, εγώ οδηγώ το αμάξι και θέτω σε κίνδυνο τις ζωές των πιο διάσημων ποπ σταρς του πλανήτη».

Παράλληλα δημοσιοποίησε λίστες με τους καλλιτέχνες στα γυρίσματα των οποίων, χρησιμοποιήθηκε γερανός (συνολικά 5 φόρες) και με όσους δεν χρησιμοποιήθηκε και οδηγούσε ο ίδιος (47 φορές).

Τον πιστεύετε;

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!