Μικρούτσικος για Τρέμη: Τα είπα εκτός συνέντευξης, δεν δικαιούμαι να λέω τέτοια

Οι εξηγήσεις του για τις «αποκαλύψεις»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αίσθηση και αντιδράσεις προκάλεσαν όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη σχέση του με την Όλγα Τρέμη, σε συνέντευξη του.

Ο παρουσιαστής θέλησε να δώσει εξηγήσεις για τις αποκαλύψεις του μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε, γιατί προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις, εκθέτοντας πιθανώς την δημοσιογράφο.

«Με αυτόν τον συμπαθέστατο δημοσιογράφο που μου πήρε τη συνέντευξη, έχει ένα ταλέντο. Κάναμε μια κουβέντα στην αρχή, δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί και τέλειωσε η συνέντευξή μας και στο τέλος μου έθεσε ένα τέτοιο ερώτημα. Καταρχήν αυτά που γράφει είναι ακριβή, δεν άλλαξε κάτι. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας, γιατί μου λέει ξέρω ότι είχες σχέσεις και μέσα από αυτόν τον διάλογο του είπα την ιστορία. Ένιωθα ότι αυτό ήταν εκτός συνεντεύξεως. Γιατί δεν δικαιούμαι αυτά τα πράγματα να τα πω» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τότε η παρουσιάστρια του απάντησε: «Έπαθα σοκ, ξέρεις πόσο σε αγαπάω, με έχεις προστατεύσει πολλές φορές, σέβεσαι τις γυναίκες. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είπες κάτι τέτοιο».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!