Μελάς για Καρρά: «Δεν πήγα να τον δω, γιατί δεν θ' αντέξω»

«Μακάρι ο Θεός να τον έχει καλά, να γίνει καλά»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά μίλησε ο Ζαφείρης Μελάς, με τον οποίο τον συνδέει μια στενή φιλία.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και αρχικά, αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του πορεία και το λαϊκό τραγούδι.

«Προσπαθώ να το κάνω για τον λαϊκό κόσμο. Υπάρχει κόσμος που ακόμα αγαπά το λαϊκό τραγούδι και προσπαθεί να το τραγουδήσει», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν δουλεύεις και αγαπάς αυτό που κάνεις, η ανταμοιβή έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Έχω εκμεταλλευτεί σωστά την επαγγελματική μου επιτυχία. Υπήρξαν αδικίες που έχω ζήσει από συναδέλφους, αλλά τους ξέρουμε ποιοι είναι. Έχω δημιουργήσει αρκετές και καλές φιλίες στον χώρο. Έχουμε συνεργαστεί πολλά χρόνια και κρατάει μέχρι σήμερα η φιλία μας», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά. «Μίλησα με τον Βασίλη Καρρά την περασμένη εβδομάδα, είναι δύσκολα τα πράγματα. Δεν πήγα να τον δω, γιατί δεν θα αντέξω να τον δω. Μακάρι ο Θεός να τον έχει καλά, να γίνει καλά, να γυρίσει πάλι πίσω κοντά μας. Μου είπε ότι δεν είναι καλά. Δεν μπορούσε να μου πει κάτι άλλο», σημείωσε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Χάρηκε που τον πήρα, γιατί είχαμε να μιλήσουμε καιρό. Δεν ήθελα να τον ενοχλήσω, γιατί σέβομαι αυτόν τον Γολγοθά που τραβάει. Με τον Βασίλη έχουμε περάσει πάρα πολλά, μαζί σκαρφαλώναμε για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Βέβαια, εκείνος γνώρισε πολύ μεγαλύτερη δόξα από μένα και καλά έκανε, χαίρομαι για αυτόν. Ποτέ δεν κοιταχτήκαμε λοξά, πάντα μιλούσαμε με τα μάτια καρφωμένα πάνω μας».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!