Mariah Carey: Το αγαπημένο της χριστουγεννιάτικο τραγούδι δεν είναι το δικό της

Ξάφνιασε τους πάντες με την απάντησή της
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αναμφισβήτητα η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το "All I want for Christmas is you", ανάμεσα σε άλλα χριστουγεννιάτικα κομμάτια. Η ερμηνεύτριά του, Mariah Carey, ωστόσο αποκάλυψε στο «The Jennifer Hudson Show» ότι το αγαπημένο της χριστουγεννιάτικο τραγούδι δεν είναι το δικό της, αλλά ένα άλλο, ξαφνιάζοντας τους πάντες με την απάντησή της.

«Το αγαπημένο μου χριστουγεννιάτικο τραγούδι όλων των εποχών είναι η εκδοχή του Nat King Cole του The Christmas Song — αυτό είναι το αγαπημένο μου», είπε η 54χρονη Μαράια Κάρεϊ στην παρουσιάστρια Τζένιφερ Χάντσον, η οποία σημείωσε με ενθουσιασμό: «Αυτό ήταν το αγαπημένο της γιαγιάς μου».



Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι της Μαράια Κάρεϊ «All I want for Christmas is you» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 29 Οκτωβρίου του 1994. Η τραγουδίστρια ήταν 25 ετών και είχε κυκλοφορήσει μόλις τρία άλμπουμ.

Παρότι έχουν περάσει 29 χρόνια, το κομμάτι εμφανίζεται πάντα στο ραδιόφωνο όταν πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και αποτελεί μια βασική και μόνιμη πηγή εσόδων για την διάσημη τραγουδίστρια.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!