Madonna: Βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της

Μεταφέρθηκε στην εντατική προκαλώντας ανησυχία στην οικογένεια και τους φαν της
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η 64χρονη ποπ σταρ Madonna βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη το Σάββατο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ, όπου φέρεται να διασωληνώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η βακτηριακή μόλυνση της παγκόσμιας ποπ σταρ ήταν «σοβαρή» και οδήγησε σε «πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ». Η κατάσταση της Madonna ήταν τόσο δύσκολη που οι συγγενείς της «προετοιμάζονταν για το χειρότερο», είπε ένα μέλος της οικογένειας.

Ο συγγενής της τραγουδίστριας που γεννήθηκε στο Detroit είπε ότι πέρασαν αρκετές τραυματικές ημέρες αβέβαιοι αν επρόκειτο να τα καταφέρει να παραμείνει στη ζωή.

Tο μέλος της οικογένειας είπε ότι η σοκαριστική κατάρρευση ήταν μια κλήση αφύπνισης για τη Madonna, η οποία πιστεύει ότι είναι «ανίκητη» και πιέζει τον εαυτό της εξαιρετικά σκληρά για να προετοιμαστεί για την περιοδεία.

«Τις τελευταίες δύο ημέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά προς ποια κατεύθυνση επρόκειτο να στραφεί και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο», είπε ο συγγενής. Γι’ αυτό κρατήθηκε μυστικό από το Σάββατο. Όλοι πίστεψαν ότι μπορεί να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα της κατάστασης».

Βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση

Σε μια δήλωση, ο Guy Oseary, μάνατζερ της τραγουδίστριας, είπε ότι η υγεία της Madonna βελτιώνεται, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Πρόσθεσε ότι αναμένεται πλήρης ανάρρωση.

Η Madonna είναι μητέρα έξι παιδιών: της Lourdes, 26, του Rocco, 22, του David, 17, της Mercy, 17 και των 10χρονων διδύμων Stella και Esther.

Η Lourdes ήταν δίπλα της καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της, ανέφερε η New York Post.

Η Madonna, 64 ετών, αναμενόταν να ξεκινήσει την περιοδεία της για 84 συναυλίες τον επόμενο μήνα.

Πιστεύεται ότι λαμβάνει θεραπεία σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!