Ξεσπά από το νοσοκομείο η Ζωζώ Σαπουντζάκη

«Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ… ζω δύο φορές».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
21/02/2024

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Δεν ισχύει τίποτα από όσα ακούγονται και γράφονται για κληρονόμους μου. Είναι ψέματα!», σε αποκλειστική συνέντευξη από το «Ερρίκος Ντυνάν», όπου νοσηλεύεται, η Ζωζώ Σαπουντζάκη στέλνει μέσω της Espresso μήνυμα σε όσους βιάστηκαν να της ετοιμάσουν τον «επικήδειο» της διαθήκης της.

Μίλησε ακόμη για τις μέρες που βρισκόταν στο νοσοκομείο αποκαλύπτοντας πως: «Αυτές τις ημέρες που βρέθηκα στο νοσοκομείο, τα δύο αγαπημένα μου πρόσωπα, η Σταυρίνα και ο Χάρης δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από κοντά μου. Ασφαλώς ο αγαπημένος της ζωής και της καρδιάς μου είναι ο Πύρρος μου. Περιμένω με χαρά τη στιγμή που θα επιστρέψω σπίτι μου και στην καθημερινότητά μου», ανέφερε.

«Καταρχάς, δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα. Είμαι ζωντανή. Είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου, ενώ κάποιοι θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους. Ντροπή τους. Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή δυο φορές ζω. Και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους, παρά μόνο για ανθρώπους που τους έχω οικογένειά μου. Την Σταυρίνα και τον Χάρη μου, που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου και τον αγαπημένο της ζωής μου, τον Πύρρο μου», σημείωσε ακόμα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!