Κόντρα Σκορδά - Καινούργιου για τα «fake news» περί γάμου της Δανάης Μιχαλάκη

Σκορδά - Καινούργιου ανταλλάσουν καρφιά
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την προηγούμενη Πέμπτη η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μετέδωσε πώς την Παρασκευή θα παντρευτούν στην Τήνο η Δανάη Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Λίγη ώρα αργότερα η Φιλαρέτη Κομνηνού, μητέρα του γαμπρού, διέψευσε πως ο γιος της παντρεύεται την επομένη, λέγοντας ότι έγινε κάποιο μπέρδεμα καθώς την επομένη παντρευόταν ο... τηλεοπτικός της γιος.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Δανάη Μιχαλάκη απάντησε: «Άκουσα ότι παντρεύομαι, αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπανε να πάω πιο νωρίς… Είμαι εδώ (Αθήνα)»!

Όταν ρωτήθηκε πότε τελικά θα γίνει ο γάμος, η ηθοποιός απάντησε: «Θα αλλάξουν πολλά με όλα αυτά που έχουν γίνει και οι άνθρωποι δεν μπορούν να κοιμηθούν, αν δεν μάθουν πότε θα γίνει ο γάμος μου…». «Θα γίνει τέλη καλοκαιριού…» και αποκάλυψε «κάπου στην Αθήνα σε κλειστό κύκλο… Δεν υπάρχει ούτε εγκυμοσύνη, ούτε πολιτικός γάμος, αυτά που γράφουν είναι ουρανοκατέβατα…».

Η Φαίη Σκορδά, επανήλθε με εξηγήσεις για το πώς προέκυψε η λάθος είδηση επιμένοντας ότι η πληροφορία ήταν σωστή και κάτι άλλο προέκυψε.

Είπε μεταξύ άλλων:

Για μένα ισχύει η πληροφορία. Το ότι δεν έγινε είναι άλλο θέμα, άκουσα πολλά σενάρια, δεν θέλω όμως να επεκταθώ. Υπήρχε η πληροφορία και μάλιστα μέσα από τον ίδιο τον σταθμό, άρα μάλλον ίσχυε και κάτι άλλο συνέβη. Δεν μου ζητήθηκε ποτέ να το διαψεύσω, δεν μου ζητήθηκε ποτέ να μην το παίξω, ούτε είμαστε τρελοί να πούμε ξαφνικά ότι παντρεύονται οι άνθρωποι. 
Πήρε μία έκταση γιατί η ίδια η Δανάη Μιχαλάκη, η γλυκύτατη, επιλέγει ένα πλαίσιο ενός άλλου καναλιού να τοποθετηθεί γιατί αυτό της ταιριάζει.


Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου φυσικά δεν το άφησαν να περάσει έτσι και έκαναν νέα επίθεση προς την εκπομπή της Σκορδά:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!