Ιωακειμίδου για Κιμούλη: «Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές»

Η ηθοποιός είχε αντικαταστήσει την Ευδοκία Ρουμελιώτη στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας την Ρίτα».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Τζένη Ιωακειμίδου αναδημοσίευσε στα Instagram Stories της τη δυσάρεστη εμπειρία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

Αφορμή γι’ αυτήν την κίνηση όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες και την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη στους ηθοποιούς που τον κατήγγειλαν.

Αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Τζένη Ιωακειμίδου:

«Το 2007 δέχτηκα πρόταση από τον Γιώργο Κιμούλη για το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» που μόλις είχε κάνει πρεμιέρα με τον ίδιο και την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Μου ζήτησε να πάω την ίδια κιόλας μέρα να δω την παράσταση και να μου δώσει το κείμενο γιατί ήθελε άμεση αντικατάσταση χωρίς να κλείσει το θέατρο. Την ημέρα που πήγα ως θεατής ήταν και η τελευταία παράσταση της Ευδοκίας. Διέκοψε ο ίδιος την παράσταση λίγα μόνο λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει λέγοντας στο κοινό ότι η συμπρωταγωνίστρια του δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Λάθος μου γιατί συνέχισε την ίδια ανάρμοστη συμπεριφορά πιο ύπουλα αυτή τη φορά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά όσα έχουν ακουστεί στις πολλές καταγγελίες τα έζησα και εγώ μια ολόκληρη σεζόν και σίγουρα δεν βγήκα αλώβητη από αυτή τη συνεργασία. Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές (αντρών και γυναικών) και καλά θα κάνει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού».

jenny ioakeimidou

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!