Γιάννα Τερζή: «Ίσως γράψω κι άλλο τραγούδι για τον πατέρα μου»

(VIDEO) «Ήταν ένα τεστ για εμάς. Είχα αγωνία επειδή έλειπε για καιρό…»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Γιάννα Τερζή ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show.

Η κόρη του Πασχάλη Τερζή δήλωσε σχετικά με το ντουέτο της, «Για Σένα Μόνο», με τον πατέρα της τονίζοντας πως ήταν όνειρο ζωής για την ίδια.:

«Συγκινηθήκαμε όταν το ακούσαμε για πρώτη φορά. Ήταν ένα τεστ για εμάς. Είχα αγωνία επειδή έγραψα τον στίχο, επειδή έλειπε για καιρό. Τώρα που είδαμε την ανταπόκριση του κόσμου έπεσε στο τραπέζι μήπως γράψω εγώ κάτι για τον πατέρα μου».

Η Γιάννα Τερζή μίλησε για τα χρόνια που έζησε στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες

«Η Αμερική ήταν 9 χρόνια κι έχει περίπου 3,5 χρόνια που γύρισα. Έκανα ότι πιο κουλό έχει κάνει άνθρωπος. Πήρα την υπηκοότητα και γύρισα. Επέστρεψα γιατί μου είχε λείψει το σπίτι μου, οι δικοί μου και κουράστηκα να κυνηγάω αυτό το όνειρο. Μου έλειψε να αισθανθώ ότι έχω δίπλα μου πραγματικούς ανθρώπους. Είναι σκληρός αυτός ο χώρος. Δούλευα συνέχεια με άντρες σκληρούς κι επιτυχημένους. Δεν είχα κάποιον δικό μου πέρα από τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Το American Dream το έζησα σε μεγάλο βαθμό αλλά δεν έφτασα σε αυτό που ήθελα. Μέχρι να συνηθίσεις την νοοτροπία εκεί σου παίρνει χρόνο. Πήγα σε εποχή που ήθελαν να υπογράφουν με μικρότερους καλλιτέχνες κι εγώ ήμουν ήδη 27 όταν πήγα. Ήμουν πωλήτρια ρούχων και ρεσεψιόν σε στούντιο για δισκογραφικές εταιρίες. Γνώρισα καλλιτέχνες, μεγάλο ποσοστό του ονείρου μου έγινε πραγματικότητα. Τώρα η διεθνής καριέρα όχι δεν έγινε».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!