Γιώργος Μαργαρίτης: Ο τζόγος είναι πάθος το οποίο σε κάνει ό,τι θέλει

Ο Σούκας μου είπε «καλώς τον, τελείωσε ο τζόγος; Άμα τελείωσε να κάνουμε δίσκο»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο  Γιώργος Μαργαρίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε για τον εθισμό που είχε στο παρελθόν με τον τζόγο και την επίδραση που είχε στην προσωπική του ζωή, αλλά και για το πατέρα του.

«Ο τζόγος είναι πάθος το οποίο σε κάνει ό,τι θέλει μερικές φορές και δεν μπορείς να το αποφύγεις. Βρήκα τη δύναμη, αλλά άργησα πάρα πολύ μετά από μια δεκαετία. Ξεκίνησα τον πρώτο μου δίσκο με τον Τάκη Σούκα. Δεν ήμουν συνεπής πολλές φορές στα ραντεβού μου. Είχαμε ραντεβού τέσσερα χρόνια πριν και βρέθηκα μετά από τέσσερα χρόνια με τον Τάκη γιατί δεν πήγα. Το ραντεβού μας ήταν το ’76 και ανταμώσαμε το ’80. Η αιτία ήταν ο τζόγος. Δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Και όταν με είδε ο Σούκας μου είπε «καλώς τον, τελείωσε ο τζόγος; Άμα τελείωσε να κάνουμε δίσκο»», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Για το πατέρα του είπε εμφανώς συγκινημένος:

«Ο πατέρας μου ορφάνεψε όταν ήταν ακόμα στην κοιλιά της μάνας του. Ο παππούς μου πέθανε 29 χρονών, οπότε πήρε το όνομά του. Και όταν έκανε την οικογένειά του, σε εμένα τουλάχιστον έλεγε πολλές φορές: παντρευτείτε τώρα που έχετε τον πατέρα σας, τι ανάγκη έχετε εσείς, έχετε τον πατέρα σας. Κι εμείς δεν είχαμε φράγκο στην τσέπη».

Συνεχίζοντας εμφανώς συγκινημένος τόνισε: «Αυτός όμως ο πόνος του δεν ήταν ούτε τα χρήματα, ούτε τίποτα. Ήταν που δε γνώρισε τον πατέρα του. Για φαντάσου πόσα παιδιά δεν έχουν γνωρίσει τους γονείς τους. Ρωτήστε τους τι πόνο έχουν. Έχουν τίποτα άλλο; Ούτε τα χρήματα δεν θέλουν, θέλουν να γνωρίσουν ποιοι ήταν οι γονείς τους», προτού ξεσπάσει σε κλάματα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!