Γερολυμάτος για Νταλάρα: «Να σκεφτούμε ότι έχουν αλλάξει οι εποχές»

«Κι εγώ έχω κάνει διαφημίσεις, είναι στο χέρι του καθενός».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιώργος Γερολυμάτος παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή «Super Κατερίνα».

Εκεί μεταξύ άλλων ερωτήθηκε και απάντησε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σχετικά με τη θέση και το ρόλο των σύγχρονων λαοφιλών καλλιτεχνών.

Είπε ο Γιώργος Γερολυμάτος:

«Βασικά σεβασμό στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, ο Γιώργος Νταλάρας είναι εκπρόσωπος του ελληνικού τραγουδιού παγκοσμίως. Συμφωνώ σε όλα αυτά που λέει και έτσι ακριβώς είναι όπως τα λέει, απλά ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένας άνθρωπος που τα λέει χύμα και καλά κάνει. Το τι θα μείνει από τους σημερινούς τραγουδιστές, που αγαπώ και σέβομαι και είναι φίλοι αξιόλογοι, όπως ο Αργυρός (που είναι πολύ στα πάνω του αυτή την στιγμή), ο Οικονομόπουλος (που είναι σπουδαίος τραγουδιστής) ή ο Ρέμος (που έχει σκάψει για να κάνει αυτήν την καριέρα), είναι όλοι αξιόλογοι. Απλώς πρέπει να σεβαστούμε και να σκεφτούμε ότι έχουν αλλάξει οι εποχές, δεν μπορώ να ξέρω τι θα γράψει η ιστορία. Πιστεύω ότι είναι μια δύσκολη εποχή, είναι μια εποχή συν και πλην για κάποιους καλλιτέχνες».

Και συνέχισε ο Γιώργος Γερολυμάτος σχετικά με τις διαφημίσεις που επιλέγουν να κάνουν ορισμένοι καλλιτέχνες:

«Είναι όλα μέσα σε αυτό που λέμε σόου μπιζ, δεν μπορώ εγώ να πω ότι κάποιος έχει δίκιο ή άδικο. Κι εγώ έχω κάνει διαφημίσεις, είναι στο χέρι του καθενός… Ο Γιώργος Νταλάρας το είπε καλοπροαίρετα. Ότι εφόσον είναι στην κορυφή και δεν έχουν ανάγκη τα χρήματα, να προσέχουν ό,τι κάνουν».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!