Έλληνας τραγουδιστής με 72 δίσκους και πωλήσεις 2,5 εκ. Ποιος είναι;

Πάντως όχι αυτός που φαντάζεσαι…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τον ρώτησαν εάν έχει βγάλει χρήματα από τη μουσική και εκείνος απάντησε:

«Νομίζω (;;;;;;) πως ναι. Έχω κάνει μέχρι τώρα 72 δίσκους και οι πωλήσεις τους έχουν περάσει τα 2,5 εκατομμύρια. Επίσης, έχω κάνει – και κάνω – πάρα πολλές συναυλίες και, επειδή είμαι και παραγωγός σε πολλές δισκογραφικές δουλειές που έχω κάνει, έχω και τα δικαιώματα των εργασιών των παραγωγών».

Ο λόγος για τον Πέτρο Γαϊτάνο και η αντιγραφή είναι μέσα από τη συνέντευξή του στο “Secret” και την Σταυρούλα Τριάντου.
petros gaitanos 456
Είπε ακόμη ο Πέτρος Γαϊτάνος:

«Με τον κόσμο που με πλησιάζει χαίρομαι πάρα πολύ, με κάνουν ό,τι θέλουν. Γι’ αυτό και κάποιες φορές, επειδή δύσκολα μπορώ να πω “όχι”, τους αποφεύγω όταν θέλω να είμαι πιο ήσυχος, όταν είμαι πιο κουρασμένος, και ίσως αυτό το πράγμα κάποιοι το παρεξηγούν που λέω: “Θέλω να πάμε κάπου ήσυχα, να μην έχει κόσμο”. Ή “Να βρούμε μια παραλία που να μην έχει κόσμο” ή “Δεν θέλω πολύ να βγω απόψε, γιατί θέλω να ησυχάσω”. Γιατί βγαίνω και ο κόσμος μου δείχνει την αγάπη του, μου μιλάνε, θέλουν να βγάζουν φωτογραφίες, να με αγκαλιάζουν…

Όλα αυτά είναι πολύ τιμητικά, αλλά από ένα σημείο και μετά… Τριάντα τρία χρόνια που είμαι στον χώρο της δισκογραφίας ποτέ δεν έχω πει “όχι” σε κάποιον που μου είπε “Θέλω να βγάλουμε μια φωτογραφία”, “Θέλω να σου πω κάτι”. Δεν μπορώ να πω “όχι” γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ τιμητικό. Τι, επειδή βγαίνουμε και είμαστε γνωστοί; Όλοι είμαστε το ίδιο πράγμα».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!