Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Οταν έκανε διακοπές στην Αίγινα με τον 4ο σύζυγό της

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) Ένα στιγμιότυπο από τον Αύγουστο του 1960
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μία φωτογραφία της Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τον τότε σύζυγό της Έντι Φίσερ, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός του Κλεισθένη στο Instagram.

«Καλό μήνα! Αύγουστος ο αγαπημένος μήνας των Ελλήνων. Ο Κλεισθένης συνοδεύει και φωτογραφίζει την Elisabeth Taylor @elizabethtaylor με τον σύζυγο της Eddie Fisher κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα. Στη φωτογραφία τους βλέπουμε στην Αίγινα στις 29-8-1960. Στο αρχείο του Κλεισθένη υπάρχουν χιλιάδες φωτογραφίες από επώνυμους ξένους ηθοποιούς, τραγουδιστές, πολιτικούς κτλ. οι οποίοι έχουν επισκεφθεί τη χώρα μας για διακοπές και ο Κλεισθένης τους συνόδευε και τους φωτογράφιζε αποκλειστικά από τη στιγμή που έφταναν στο αεροδρόμιο του Ελληνικού μέχρι την αναχώρηση τους», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας.

Φίσερ - Τέιλορ έμειναν μαζί πέντε χρόνια

Ο Έντι Φίσερ υπήρξε ο τέταρτος σύζυγος της Ελίζαμπεθ Τέιλορ  κι ένας από τους πιο στενούς φίλους του τρίτου συζύγου της, Μάικλ Τοντ, ο οποίος σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1958, ενώ ταξίδευε με το ιδιωτικό τζετ του

Τότε ο Φίσερ ήταν ζευγάρι με την ηθοποιός Ντέμπι Ρέινολντς, η οποία ήταν, μάλιστα, παράνυμφος της Τέιλορ στον γάμο της με τον Τοντ.Η σχέση τους προκάλεσε σκάνδαλο στην κοινωνία της εποχής και οι δύο τους έμειναν παντρεμένοι για πέντε χρόνια. Στη συνέχεια, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ παντρεύτηκε δύο φορές τον Ρίτσαρντ Μπάρτον.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!