Ειρήνη Μερκούρη: «Kαι να μου κόψουν το κεφάλι θα είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη»

«Θα ήταν τιμή για μένα να πάω καλόγρια»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Μερκούρη. Η τραγουδίστρια, που συμμετέχει στο “J2US” μίλησε μεταξύ άλλων για την πίστη της.

Ερωτηθείσα για δημοσιεύματα που την ήθελαν να είχε γίνει καλόγρια η τραγουδίστρια απάντησε πως: “Δεν ισχύει, πάω σε μοναστήρια γιατί είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη, αυτό δεν αλλάζει και δε θα αλλάξει ποτέ!“. Παράλληλα εξήγησε πως πάει κατά καιρούς σε μοναστήρια και κάθεται κάποιες ημέρες για την ψυχική της ηρεμία.

Ακόμα δηλώνει: “Ο Χριστός, η Αγία Τριάδα, η Ορθοδοξία, η Παναγία και οι Άγιοι είναι τα πάντα για εμένα. Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Μετά είναι η οικογένειά μου και να είναι καλά και όλος ο κόσμος. Δε θα έπαιζα ποτέ με τον αληθινό Θεό, με τον Ιησού Χριστό. Δεν είναι δυνατόν να πας καλόγρια και μετά να έρχεσαι στην πίστα και να φοράς μίνι. Έτσι παίζουμε με τον Θεό; Αυτά είναι κακοήθειες. Θα ήταν τιμή για μένα να πάω καλόγρια αλλά έχω αποφασίσει το βίο της ζωής μου. Είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη. Εγώ δεν είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη απλά για να το λέω“.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!