Εικόνες από τον γάμο της Εριέττας Κούρκουλου - Λάτση στη Μύκονο

Δείτε το video
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στη Μύκονο πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Εριέττας Κούρκουλου και του επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη. Το μυστήριο τελέστηκε σε εκκλησάκι στην παραλία του Αγραρίου.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία μέσα σε καταιγισμό σφυριγμάτων με τη συνοδεία της Μαριάννας Λάτση, η οποία την παρέδωσε στον γαμπρό που την περίμενε στο εκκλησάκι.

Η Εριέττσ φορούσε ένα δαντελένιο νυφικό του Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos και ένα μακρύ πέπλο. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η κολλητή της φίλη, Μαριάννα και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς. Στο προσκλητήριο ζητήθηκε από τους καλεσμένους αντί για δώρο γάμου να συμβάλλουν αν επιθυμούν στον οργανισμό «Save a greek stray», που μεριμνά για τα αδέσποτα ζωάκια. Πρόκειται για έναν οργανισμό με τον οποίο ασχολείται ενεργά η Εριέττα.

Μετά την ανταλλαγή των όρκων αιώνιας αγάπης και πίστης, σύμφωνα με το Mykonos Live TV, οι νεόνυμφοι δεξιώθηκαν τους 100 περίπου καλεσμένους τους στην παραλία του Αγραρίου, η οποία είχε διαμορφωθεί και στολιστεί καταλλήλως για την περίσταση. Εντύπωση προκάλεσαν οι ντισκομπάλες που ήταν διάσπαρτες στην άμμο. Το γαμήλιο γλέντι περιλάμβανε vegan μενού, σκηνοθετημένο πρόγραμμα με φαντασμαγορικά βεγγαλικά και live εμφάνιση του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος ανέλαβε την διασκέδαση μαζί με την ροκ μπάντα 1550. Το μικρόφωνο πήρε για λίγα λεπτά και ο καλός φίλος της οικογένειας, Κώστας Μαρτάκης, αλλά και η Τάμτα, όπου εκτίναξαν το κέφι των καλεσμένων.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!