Διάσημες κόρες, διάσημων μπαμπάδων

Υπάρχουν πολλές. Εδώ σας παρουσιάζω 16 κόρες, 14 διάσημων μπαμπάδων
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στο άρθρο που σας ετοίμασα, θα δείτε διάσημες κόρες πολύ διάσημων μπαμπάδων που κατάφεραν και στάθηκαν στο ύψος της επωνυμίας τους, κάποιες φορές ισοφάρισαν σε φήμη με τον μπαμπά και κάποιες την ξεπέρασαν.
Είναι αποδεδειγμένο ότι τα παιδιά των πολύ γνωστών ανθρώπων, αρκετές φορές μεγαλώνοντας προκύπτουν προβληματικά. Γεμάτα ανασφάλειες, παραξενιές και συμπλέγματα. Μερικές φορές μάλιστα έχουμε δει και άσχημες καταλήξεις αυτών των παιδιών. Να γίνονται αποτυχημένοι και σκορπούν τις περιουσίες των γονιών τους, να αυτοκτονούν, να πεθαίνουν από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών κτλ. κτλ. Υπάρχουν όμως και οι φωτεινές εξαιρέσεις. Ιδού λοιπόν κάποιες τέτοιες περιπτώσεις με 16 διάσημες κόρες 14 διάσημων μπαμπάδων.

Sting & Coco Sumner
STING COCO

Η κόρη του Sting και της Trudie Styler, προέκυψε πολύ σοβαρή και με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι. Γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου του 1990 στην Τοσκάνη της Ιταλίας και πήρε το όνομα Eliot Paulina Sumner. Από μικρή όμως την φώναζαν Coco και της έμεινε. Στην εφηβεία έδειξε έφεση στην μουσική, και χωρίς καμία απολύτως βοήθεια από τον μπαμπά, μεγαλώνοντας, έφτιαξε το δικό της συγκρότημα, που λέγεται I Blame Coco. Ηχογράφησαν το πρώτο τους άλμπουμ «The Constant», και απ’ ότι δηλώνει δεν θα ζητήσει ποτέ την βοήθεια του πατέρα της, γιατί ό,τι κάνει θέλει να το κάνει με τις δικές της δυνάμεις. Δεν θέλει να παίξει καθόλου το παιχνίδι των ΜΜΕ, γι’ αυτό και δεν δίνει τηλεοπτικές ή έντυπες συνεντεύξεις που θέλουν να την εκμεταλλευτούν σαν την κόρη του διάσημου μπαμπά. Επίσης σιχαίνεται να γίνει μία ακόμα μουσικός celebrity, γιατί η μουσική γι’ αυτήν είναι τέχνη και όχι ματαιοδοξία.

Curt & Frances Bean Cobain
kurt cobain frances bean

Η Frances είναι το μοναδικό παιδί του Kurt Cobain και της Courtney Love. Γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου του 1992 στο Los Angeles. Δύο χρόνια μετά την γέννηση της ο πατέρας της αυτοκτόνησε. Όταν γεννήθηκε υπήρξαν κάποιες εφημερίδες tabloid που έγραψαν: "Rock Star's Baby is Born a Junkie." Όπως καταλαβαίνετε αυτό το παιδί θα μπορούσε κάλλιστα να καταστραφεί. Κι’ όμως παρ’ όλο που έζησε ακραίες καταστάσεις (μέχρι που είδε να συλλαμβάνουν την μητέρα της για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών), η Frances φάνηκε δυνατή. Μεγαλώνοντας ξεκίνησε καριέρα μοντέλου ενώ παράλληλα, πολύ δειλά, άρχισε να ψάχνεται και στο χώρο της μουσικής. Πάντως τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και όχι μόνο, έχουν φιλοξενήσει στις σελίδες τους editorials με την νεαρή κουκλίτσα και μάλιστα γράφουν πολύ καλά σχόλια. Η ίδια απορεί και λέει ότι ακόμα δεν έχει κάνει τίποτα.
- «Τους ευχαριστώ όλους, αλλά ας περιμένουν να δουν κάτι από μένα και μετά να μου γράψουν καλά λόγια».

Rod & Ruby Stewart
Rod Stewart

Η Ruby είναι κόρη του παλαίμαχου Rod Stewart και της Kelly Emberg που ήταν διάσημο μοντέλο στην δεκαετία του ’70. Γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου του 1987 στο Los Angeles, μεγάλωσε εκεί και ήταν το 4ο παιδί και η 3η κόρη της οικογένειας Stewart. Από τον μπαμπά και την μαμά κόλλησε το «μικρόβιο» κι’ έγινε μοντέλο και τραγουδίστρια. Έχει κάνει πολύ καλές δουλειές με πολύ υψηλές αμοιβές ενώ παράλληλα το καλοκαίρι του 2010 έφτιαξε ένα συγκρότημα, τους Revoltaire, και ηχογράφησαν ένα άλμπουμ με τίτλο “Painted Hour Glass", με την Ruby τραγουδίστρια και στιχουργό των κομματιών. Επίσης αν θυμάστε το διαφημιστικό της Diet Pepsi με την Sofia Vergara, το τραγούδι «Whatever Lola wants» που ακούγεται, είναι με την φωνή της Ruby.

Steve & Liv Tyler
steven liv tyler

Η ηθοποιός Liv Tyler είναι κόρη του τραγουδιστή των Aerosmith Steve Tyler και του μοντέλου Bebe Buell. Στα 14 της ξεκίνησε καριέρα μοντέλου, αλλά μετά από ένα χρόνο τα παράτησε και αφοσιώθηκε στην υποκριτική. Γεννήθηκε την 1η Ιουλίου του 1977 με το πλήρες όνομα Liv Rundgren Tyler. Μετά από πολλές προσπάθειες και αρκετούς μικρούς ρόλους κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση παίζοντας το ξωτικό στην τριλογία του «Άρχοντα των δακτυλιδιών». Γενικά στην καριέρα της δεν βάζει στεγανά και της αρέσει να δοκιμάζει τα πάντα. Έτσι έχει παίξει στην κωμωδία «Jersey Girl», στην ανεξάρτητη «Lonesome Jim», στο δράμα «Reign Over Me» και σε υπερπαραγωγές όπως το «Armageddon» και το «Hulk». Είναι πρέσβειρα καλής θελήσεως στο United Nations Children's Fund (UNICEF) και έχει αποκλειστικό συμβόλαιο με τις κολόνιες και τα καλλυντικά Givenchy.

Bono & Eve Hewson
Bono Eve Hewson

Η Μέμφις Eve Hewson γεννημένη στις 7 Ιουλίου του 1991 είναι κόρη του τραγουδιστή των U2, Bono και της Ali Hewson. Γεννήθηκε στο Δουβλίνο και έχει τρία αδέλφια: Η μεγαλύτερη αδελφή της Jordan και τα μικρότερα αδέλφια της Elijah και τον John. Σπούδασε στο κολέγιο St. Andrew's College του Δουβλίνου και κατόπιν στο New York University. Παρ’ όλο που οι γονείς της ήταν αντίθετοι, εκείνη θέλησε και ασχολήθηκε θερμά με την υποκριτική. Και το 2005 έπαιξε στην μικρού μήκους ταινία «Lost and Found». Από κει πέρα της μπήκε για τα καλά το «μικρόβιο» κι’ άρχισε να παίζει συνέχεια σε διάφορες ταινίες με πιο σημαντική την ταινία του Πάολο Σορεντίνο «This must be the place» (2011), με τον Sean Penn. Οι πιο πρόσφατες δουλειές της είναι η κωμωδία “Enough Said” με τον Τζέιμς Γκαντολφίνι στην τελευταία του εμφάνιση, και η δραματική τηλεοπτική σειρά του Steven Soderbergh «The Knick» με πρωταγωνιστή τον Clive Owen.

Billy Ray & Miley Cyrus
Miley Cyrus Billy Ray Cyrus 1
Η Miley Cyrus γεννήθηκε σαν Destiny Hope Cyrus στις 23 Νοεμβρίου 1992, είναι κόρη του τραγουδιστή της country μουσικής Billy Ray Cyrus και έγινε γνωστή με την τηλεοπτική σειρά «Χάνα Μοντάνα» του Disney Channel. Αφού στις ΗΠΑ έκανε δίσκους, ταινίες και περιοδεία σαν Χάνα Μοντάνα και έσκισε σε πωλήσεις, ήρθε η ώρα να σοβαρευτεί και να…. τσιτσιδωθεί!!! Εν πάση περιπτώσει η Miley Cyrus στα 30 της είναι superstar, έχει πλατινένια άλμπουμ, τραγούδια στο top 10 του Billboard, ταινίες και μερικά από τα πιο προκλητικά video clip στην ιστορία της pop μουσικής. Επίσης έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τα 100 πρόσωπα του περιοδικού Time που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Έχει ξεπεράσει κατά πολύ την φήμη του μπαμπά της, που μην τον βλέπετε έτσι, στα νιάτα του ήταν υπερ-παίδαρος.

Lionel & Nicole Richie
Lionel Richie M

Η Nicole Camille Richie γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου του 1981 και είναι σχεδιάστρια μόδας, συγγραφέας, ηθοποιός και τηλεοπτική persona. Καλά όλα αυτά ακούγονται βαρύγδουπα, αλλά στην Αμερική έτσι τα λένε. Στην ουσία το κορίτσι μας έγινε γνωστό από ένα reality που έκανε μαζί με την κολλητή της, την Paris Hilton, το «The Simple Life», που προβλήθηκε από το κανάλι Fox επί πέντε σεζόν. Από πού προκύπτουν τα: σχεδιάστρια μόδας, ηθοποιός και συγγραφέας, δεν ξέρω. Παρ’ όλες τις αλητείες, τα σκανδαλάκια και τις προκλητικές εμφανίσεις της, ο μπαμπάς Lionel (που την υιοθέτησε όταν ήταν 2 ετών), ποτέ δεν έλειψε από δίπλα της. Και να ξέρετε ότι ο μπαμπάς Lionel στην δεκαετία του ’80 ήταν από τους πιο πετυχημένους και πιο πλούσιους Αμερικανούς μουσικούς (για να καταλάβετε, ανάμεσα στα άλλα, έγραψε μαζί με τον Michael Jackson το “We are the world”). Σήμερα η Nicole είναι παντρεμένη με τον μουσικό Joel Madden, έχουν δύο παιδιά.

Mick & Georgia May Jagger
Mick Georgia May Jagger

Η Georgia May Ayeesha Jagger γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου του 1992 στο Λονδίνο και είναι η νεότερη κόρη του Mick Jagger και του super model Jerry Hall. Όπως ήταν φυσικό, ασχολήθηκε με το χώρο του μόντελινγκ. Το 2008, σε ηλικία 16 χρόνων υπέγραψε συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο και έχει κάνει δουλειές για τις φίρμες: Hudson Jeans, Chanel, H&M, Miu Miu, Versace and Vivienne Westwood. Επίσης έκανε συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Rimmel. Μαζί με την Kate Moss, την Naomi Campbell και την Lily Donaldson, η Georgia Jagger έλαβε μέρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων του 2012, εκπροσωπώντας την Βρετανική μόδα. Ο Mick δηλώνει ευτυχής με όλα του τα παιδιά, αλλά την μικρότερη την χαίρεται περισσότερο γιατί λέει ότι του μοιάζει στην νοοτροπία.

Paul & Stella Mc Cartney
paul and stella

Μια από τις πιο γνωστές σχεδιάστριες μόδας του κόσμου είναι η Stella McCartney, που ξεκίνησε εντυπωσιακά την καριέρα της, όταν το 1995 τελειώνοντας τις σπουδές της, τα ρούχα της την ημέρα της αποφοίτησης, φόρεσαν τα supermodels Naomi Campbell και Kate Moss. Γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου του 1971 στο Λονδίνο και είναι το δεύτερο από τα τρία παιδιά του πρώην Beatle, Paul Mc Cartney και της Linda. Από μωρό μαζί και με τα υπόλοιπα αδέλφια της, ταξίδευε μαζί με τους γονείς της, στις περιοδείες τους σε όλο τον κόσμο. Όπως είπαμε η καριέρα της ξεκίνησε το 1995, και δύο χρόνια αργότερα έγινε η κορυφαία σχεδιάστρια του οίκου Chloe. Οι κριτικές ήταν θριαμβικές για την δουλειά της και η Vogue της απένειμε το βραβείο της καλύτερης σχεδιάστριας τα χρονιάς για το 2000. Το 2001 έκανε συμφωνία με τον οίκο Gucci αλλά και με έξτρα συμφωνία να έχει το δικό της label. Έκτοτε έκανε δεκάδες πράγματα. Από εσώρουχα και προϊόντα για τα μάτια, μέχρι οργανικές κρέμες και αρώματα. Σαν γνήσια vegetarian, έτσι και στα ρούχα της δεν θα βρείτε ποτέ τίποτα σε δέρμα ή σε γούνα. Είναι παντρεμένη με τον εκδότη Alasdhair Willis και έχουν τρία παιδιά. Τον Miller, τον Beckett, και την Bailey.

Bruce & Jessica Rae Springsteen
Bruce Springsteen Jessica

Η Jessica γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου του 1991 και είναι το δεύτερο παιδί του Bruce Springsteen και της Patti Scialfa, και η μοναδική κόρη. Ο μεγαλύτερος αδελφός της είναι ο Evan και ο μικρότερος ο Samuel. Όταν τα παιδιά έφτασαν σε ηλικία να πάνε σχολείο η οικογένεια μετακόμισε από το Los Angeles στο New Jersey για να μπορέσουν να μεγαλώσουν ήσυχα μακριά από τους paparazzi. Εκεί λοιπόν έμεναν σε μια φάρμα αλόγων, και η μικρή από τα 4 της άρχισε να κάνει ιππασία, και να παίρνει μέρος σε παιδικούς αγώνες με πόνι. Μεγαλώνοντας όλο αυτό έγινε πάθος και η Jessica άρχισε να λαμβάνει μέρος σε δεκάδες αγώνες κερδίζοντας συνέχεια έπαθλα μα και ήταν καταπληκτική ιππέας. Μέχρι που έφτασε να συμμετάσχει στην εθνική ομάδα ιππασίας των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Lenny Kravitz & Zoë Kravitz
Lenny Zoe Kravitz

Η κόρη του Lenny Kravitz και της Lisa Bonet, η Zoë, κοντεύει να ξεπεράσει σε φήμη τον πατέρα της. Είναι 33 ετών, πασίγνωστη ηθοποιός που παίρνει συνέχεια ρόλους σε μεγάλες παραγωγές αλλά και σε ανεξάρτητες ταινίες. Στον πατέρα της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και όπως έχει σε συνέντευξη της, η ωραιότερη στιγμή της ζωής της ήταν όταν στον γάμο της, σηκώθηκε ο πατέρας της να μιλήσει και μ’ αυτά που είπε την έκανε να βάλει τα κλάματα.
- “Ήταν ένας υπέροχος, μαγικός λόγος και ένα λυτρωτικό κλάμα”, είπε χαρακτηριστικά.

Jon Voight & Angelina Jolie
Jon Voight Angelina
Είναι γνωστό σε όλους φαντάζομαι ότι η Angelina και ο πατέρας της, ο διάσημος ηθοποιός Jon Voight δεν μιλάνε. Πάντα τον θεωρούσε υπεύθυνο για την κατάθλιψη, την αρρώστια, ακόμα και για τον θάνατο της μητέρας της. Πάντα μιλούσε γι’ αυτόν περιφρονητικά.

Η μητέρα της, Μάρσελιν Μπέρτραντ, έφυγε από την ζωή το 2007 (όταν η Angelina ήταν περίπου 30 ετών) μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο των ωοθηκών.
Η Angelina θεωρεί πως ο πατέρας της προκάλεσε στην μητέρα της τεράστιο πόνο επειδή ήταν άπιστος και τα δικά του όνειρα επισκίασαν τις φιλοδοξίες της.

- «Όταν ο πατέρας μου έκανε εξωσυζυγική σχέση, η ζωή της μητέρας μου άλλαξε. Κατέστρεψε το όνειρο της για οικογένεια. Ήθελε όμως, να είναι μητέρα. Παραμέρισε το όνειρο της να γίνει ηθοποιός, καθώς έπρεπε να μεγαλώσει δύο παιδιά, με έναν άπιστο πρώην σύζυγο, ο οποίος είχε φέρει πόνο την ζωή της».
Σήμερα απ’ ότι λέει η ίδια έχει βρει με τον πατέρα της κάποιους κώδικες επικοινωνίας, κι’ αυτό λόγο των παιδιών της. Δεν ήθελε να τα αποξενώσει από τον παππού τους.

Don & Dakota Johnson
Don Dakota Johnson

H Dakota Johnson (4 Οκτωβρίου 1989) είναι από τις νέες ανερχόμενες ηθοποιούς, κόρη των ηθοποιών Don Johnson και Melanie Griffith. Ξεκίνησε να παίζει από τα 10 της. Μεγαλώνοντας άρχισε να παίρνει μικρούς ή και μεγαλύτερους ρόλους σε ταινίες όπως: The Social Network (2010), 21 Jump Street (2012), Goats (2012) και The Five-Year Engagement (2012), μέχρι που έπαιξε στις “50 αποχρώσεις του γκρι” κι’ έγινε πρωταγωνίστρια. Το 2020 ήρθε στις Σπέτσες για να πρωταγωνιστήσει μαζί με την Olivia Colman στην ταινία της Maggie Gyllenhaal “The Lost Daughter” (2021).

Sylvester Stallone & οι 3 κόρες του.
Stallone and Girls

Ο Sylvester Stallone και η σύζυγος του, το μοντέλο Jennifer Flavin, έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, οι οποίες απ’ ότι βλέπετε είναι πια αρκετά μεγάλες. Η Sophia Rose (γεννήθηκε το 1996), η Sistine Rose (γενν. 1998), και η Scarlet Rose (γενν. 2002).

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!