Δάκης, Μαντώ και Μπίγαλης δεν πήγαν στο «Στην υγειά μας» γιατί δεν πληρώθηκαν

Τι λένει οι ίδιοι
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
26/01/2021

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» το περασμένο Σάββατο είχε αφιέρωμα στην ελληνική ποπ περασμένων δεκαετιών με καλεσμένους τον Πασχάλη και την Ελπίδα.

Όπως αναφέρει το «Happy Day», είχαν κληθεί επίσης η Μαντώ, ο Δάκης και ο Κώστας Μπίγαλης οι οποίοι αρνήθηκαν να εμφανιστούν γιατί η παραγωγή της εκπομπής αρνήθηκε να πληρώσει την αμοιβή που απαιτεί το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων τραγουδιστών για κάθε live εμφάνιση.

Ο Κώστας Μπίγαλης δήλωσε στο Happy Day: «Δεν ήταν μόνο η εκπομπή του Παπαδόπουλου, ήταν και από άλλες εκπομπές. Τους εξηγώ ευγενικά ότι υπάρχει αυτό το θέμα, γιατί αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει στοιχειώδης αμοιβή. Ελπίζω αυτό να γίνει συλλογικά και να στηρίξουν την απόφαση του Σωματείου», ενώ η Μαντώ, είπε: «Δεν συμφώνησαν να δώσουν αμοιβές, κάτι το οποίο έχουμε προσυπογράψει οι περισσότεροι τραγουδιστές. Απαιτούμε την αμοιβή, που θα έπρεπε να είναι αυτονόητη να υπάρχει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εργαστούμε σε μία οποιαδήποτε εκπομπή, διότι όχι έχω πει και σε άλλες εκπομπές. Έφτασε ο κόσμος στο χτένι». Και ο Δάκης, με τη σειρά του επεσήμανε πως όταν πάει σε μία εκπομπή που διαρκεί 9 ώρες, πρέπει να πληρωθεί.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!