Britney Spears: Αποκάλυψε γιατί ξύρισε το κεφάλι της το 2007

«Ήταν ο τρόπος μου για να αντισταθώ»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
23/10/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ελένη Αντωνίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Britney Spears αποκάλυψε γιατί ξύρισε το κεφάλι της, το 2007, λίγο πριν της επιβληθεί το καθεστώς της επιτήρησής της.

“Με κοιτούσαν τόσο έντονα λες και περνούσα από αξιολόγηση, όσο μεγάλωνα. Με κοίταζαν από πάνω μέχρι κάτω, μου έλεγαν τι γνώμη είχαν για το σώμα μου, από τότε που ήμουν έφηβη. Το να ξυρίσω το κεφάλι μου και η συμπεριφορά μου ήταν ο τρόπος μου για να αντισταθώ“, γράφει η popstar στα επερχόμενα απομνημονεύματά της, “The Woman in Me”, σύμφωνα με ένα απόσπασμα που δημοσίευσε το People.

Η Britney σημείωσε πως από τη στιγμή που ο πατέρας της, Jamie Spears, ανέλαβε τον έλεγχο των προσωπικών, ιατρικών και οικονομικών της υποθέσεων το 2008, δεν είχε πλέον λόγο στην καθημερινή της ζωή.

“Μου έδωσαν να καταλάβω ότι εκείνες οι παλιές μέρες είχαν πλέον τελειώσει”, μοιράζεται. “Έπρεπε να αφήσω τα μαλλιά μου να μακρύνουν και να ξαναβρώ τη φόρμα μου. Έπρεπε να πηγαίνω νωρίς για ύπνο και να παίρνω ό,τι φάρμακα μου έλεγαν να πάρω”.

Μεταξύ μιας σειράς περιόδων αποτοξίνωσης, η σταρ μπήκε ένα βράδυ του 2007 στο Esther’s Haircutting Studio στην Tarzana της Καλιφόρνια και ζήτησε να της ξυρίσουν τα καστανά τότε μαλλιά της. Η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου, Esther Tognozzi, αρνήθηκε, οπότε η Britney πήρε την κατάσταση στα χέρια της, άρπαξε μια κουρευτική μηχανή και ξύρισε το κεφάλι της μόνη της, ενώ οι παπαράτσι τραβούσαν φωτογραφίες από τα παράθυρα.

Λίγες μέρες αργότερα, η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε να επιτίθεται εναντίον του αυτοκινήτου ενός φωτογράφου με μια ομπρέλα.

Τα διαδοχικά περιστατικά, τα οποία συνέβησαν ενώ περνούσε από το διαζύγιο και έδινε μάχη για την κηδεμονία των παιδιών της με τον Kevin Federline, έκαναν αμέσως την Britney αντικείμενο των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων.

Αλλά τον επόμενο χρόνο, αφού νοσηλεύτηκε σε δύο ακούσιες ψυχιατρικές κρατήσεις, ο Jamie πήγε στο δικαστήριο και κατέστησε τον εαυτό του νόμιμο κηδεμόνα της κόρης του.

“Η κηδεμονία με απογύμνωσε από τη γυναικεία μου υπόσταση, με έκανε παιδί”, γράφει η Britney στο βιβλίο της, το οποίο κυκλοφορεί στις 24 Οκτωβρίου. “Έγινα ρομπότ. Αλλά όχι απλώς ένα ρομπότ – ένα είδος παιδικού ρομπότ. Ήμουν τόσο παιδαριώδης που έχανα κομμάτια από αυτό που με έκανε να νιώθω ο εαυτός μου… Έγινα περισσότερο μια οντότητα παρά ένα πρόσωπο στη σκηνή. Πάντα ένιωθα τη μουσική στα κόκκαλα και στο αίμα μου- μου το έκλεψαν αυτό” σημειώνει μεταξύ άλλων η Britney και σημείωσε ότι “δεν της άξιζε” αυτό που της έκανε η οικογένειά της.

“Η γυναίκα μέσα μου ήταν καταπιεσμένη για πολύ καιρό”, γράφει. “Ήθελαν να είμαι άγρια στη σκηνή … και να είμαι ένα ρομπότ τον υπόλοιπο χρόνο”.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!