Billie Eilish: Αποκάλυψε ότι την ελκύουν οι γυναίκες και... έχασε followers

Πόσοι έκαναν unfollow στην 21χρον ποπ σταρ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αποκαλυπτική ήταν η Billie Eilish σχετικά με τη σεξουαλική της ταυτότητας, γεγονός που είχε το τίμημά του.

Η 21χρονη ποπ σταρ σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε ότι την «ελκύουν» οι γυναίκες στο τεύχος «Power of Women» του περιοδικού  Variety, στις 13 Νοεμβρίου.

«Όχι, δεν το έκανα», είπε η Eilish, όταν ρωτήθηκε από το «Variety» αν είχε σκοπό να εκδηλωθεί στο άρθρο. «Αλλά κατά κάποιο τρόπο σκέφτηκα, "Δεν ήταν προφανές;"... Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος δεν το ήξερε».

Και συνέχισε: «Απλά δεν πιστεύω πραγματικά σε αυτό», είπε για την έννοια του coming out. «Απλά σκέφτομαι: "Γιατί δεν μπορούμε απλά να υπάρχουμε;" Το κάνω αυτό εδώ και πολύ καιρό και απλά δεν μιλούσα γι' αυτό».

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέφερε, επίσης, για τις γυναίκες στη συνέντευξή της: «Ποτέ δεν ένιωσα ότι μπορούσα να σχετιστώ πολύ καλά με τα κορίτσια. Αγαπώ τις γυναίκες τόσο πολύ. Τις αγαπώ ως ανθρώπους. Με ελκύουν πραγματικά. Έχω βαθιές σχέσεις με τις γυναίκες στη ζωή μου, τους φίλους στη ζωή μου, την οικογένεια στη ζωή μου. Με ελκύουν σωματικά. Αλλά επίσης με τρομάζουν τόσο πολύ αυτές και η ομορφιά τους και η παρουσία τους», πρόσθεσε.

Το «τίμημα»

Ήταν μια σημαντική χρονιά και με σημαντικά επιτεύγματα στην καριέρα της Eilish, η οποία έχει εξασφαλίσει συνολικά έξι υποψηφιότητες για Grammy για την τελετή του 2024. Τα βραβεία Grammy θα πραγματοποιηθούν στο Λος Άντζελες, στις 4 Φεβρουαρίου.

Εν τέλει, όμως, φαίνεται ότι το coming out της ήταν αρκετό για να την κάνει να χάσει 100.000 followers στο Instagram. Από αυτούς τους 100.000, μόλις 45.000 από αυτούς τους ακολούθους έφυγαν το Σάββατο, όταν η τραγουδίστρια απάντησε στις ερωτήσεις για τη σεξουαλικότητά της.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!