Μπίλι 'Αιλις: Πώς ένα ατύχημα στα 13 της στέρησε το όνειρο να γίνει χορεύτρια

Πέρασε χρόνια θυμωμένη με το σώμα της
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μία λάθος διάγνωση στην ηλικία των 13 ετών ήταν η αφορμή που η Μπίλι Άιλις αναγκάστηκε να αφήσει στην άκρη τα όνειρά της για τον χορό και ταυτόχρονα να αισθανθεί για χρόνια θυμό με το σώμα της.

Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε στη Vogue, ο τραυματισμός στο ισχύο της στέρησε την καριέρα της χορεύτριας καθώς οι γιατροί της είχαν πει ότι θα εμπόδιζε την ανάπτυξή του.

«Πέρασα την εφηβεία μου μισώντας τον εαυτό μου και αυτό προέκυψε από τον θυμό που ένιωθα για το σώμα μου και για το πόσα πολλά έχασα από αυτόν τον τραυματισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Όπως είπε, χρειάστηκαν χρόνια για να αφήσει πίσω τον θυμό και να αποκαταστήσει τη σχέση που είχε με το σώμα και τις κινήσεις της.

«Βίωσα πολλούς τραυματισμούς στα κάτω άκρα μου. Είχε γίνει λάθος διάγνωση. Ευτυχώς, μετά από μια σειρά εξετάσεων, διαγνώστηκα με υπερκινητικότητα. Δεν υπήρχε κανένας σοβαρός τραυματισμός, απλώς το σώμα μου ήταν τόσο ευέλικτο, που καμιά φορά με πονούσε.

Ένιωθα για χρόνια ότι το σώμα μου βρισκόταν πιο μπροστά από εμένα. Έπρεπε να μπω σε μια διαδικασία να πω ότι το σώμα μου στην πραγματικότητα είμαι εγώ. Μόλις συνειδητοποίησα ότι είμαστε ένα, η ζωή μου έγινε καλύτερη
», παραδέχθηκε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!