Αρναούτογλου για χάπια αδυνατίσματος: «Θα σοκαριστείτε…»

(VIDEO) «Πρέπει να διαβάσουν και να ξέρουν τι μπορεί να τους συμβεί»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR, Breakfast@Star μίλησε για τα χάπια αδυνατίσματος που παραλίγο να του διαλύσουν τη ζωή.

Ο γνωστός παρουσιαστής, σχολίασε αρχικά την «καθιστή» εικόνα της πρωινής ζώνης.

Είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου:

«Επειδή δεν θέλω να αδικήσω κανέναν, αυτό που είπα για τα πρωινά είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Αυτό είναι μία φιλοσοφία ολόκληρη. Δεν μπορεί δηλαδή να σηκώνεται ένας και να κάθονται οι δύο. Δεν λέω κάποιος να σηκωθεί όρθιος, δεν εννοούσα αυτό. Όλο το πράγμα να είναι φιλοσοφημένο, όπου ουσιαστικά θα είναι ελάχιστη η ώρα που θα κάθονται».

Όσον αφορά τα χάπια αδυνατίσματος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε:

«Ξεκίνησα μία καμπάνια γι’ αυτή την ιστορία με τα χάπια γιατί μου έχουν στείλει περισσότερα από 2.500 μηνύματα στο Instagram. Το ζήτημα είναι ότι πρέπει να διαβάσουν και να ξέρουν τι μπορεί να τους συμβεί. Σε κάποιους συμβαίνει αυτό, σε κάποιους δεν έχει συμβεί αυτό. Πρέπει δηλαδή να διαβάζουν και να καταλαβαίνουν ότι, αν κάτι πάει να γίνει στραβό, αλλάζει κάτι. Γιατί όταν γράφει μέσα στις οδηγίες ότι θα έχετε αυτοκτονικές τάσεις, είναι πολύ σοβαρό και αυτό δεν το έχω θίξει ακόμα».

Και συνέχισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου:

«Πώς όμως θα το καταλάβεις όταν αυτό λειτουργεί σε σένα; Σου λειτουργεί, σε βοηθάει, σου έχει κόψει την πείνα άρα νιώθεις ότι σε βοηθάει αλλά δεν καταλαβαίνεις ότι σου δημιουργούνται άλλα πράγματα. Καταλαβαίνεις πόσο σοβαρό είναι; Θα φέρω να δείξω τις ενδείξεις και τις αντενδείξεις, θα σοκαριστείτε. Απλά πάνω στον πόνο σου δεν τις διαβάζεις, τα παίρνεις γιατί θέλεις να το κάνεις».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!