Αποστολία Ζώη: Αυτό είναι το αληθινό της επώνυμο

Το αποκάλυψε η ίδια
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
21/12/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για τις δύσκολες προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές που έχει περάσει «μετά από μία 10ετία που φυτοζωούσε» μίλησε η Αποστολία Ζώη, ενώ αποκάλυψε και το πραγματικό της επώνυμο.

«Είχα προσωπικά θέματα, την απώλεια των γονιών μου. Πέρασα μία περίοδο, μια δεκαετία, που φυτοζωούσα, που ένιωθα ότι δεν υπήρχα καθόλου. Όταν έχεις χάσει και τους δύο, αισθάνεσαι ορφανός, ότι τα θεμέλιά σου έχουν ραγίσει» είπε μεταξύ άλλων η Αποστολία Ζώη, η οποία τόνισε ότι ακόμα έχει επικοινωνία μαζί τους με τον δικό της τρόπο.

Εξήγησε, μιλώντας στο Mega, πώς χρησιμοποίησε τον Τάκη Ζαχαράτο για να αποκαλύψει στους γονείς της ότι τραγουδάει ενώ σε προσωπικό επίπεδο είπε ότι θα μπορούσε να είχε παντρευτεί έναν (πρώην σύντροφό της), αλλά δεν προέκυψε. Μίλησε ακόμα για τα θέματα υγείας που ακολούθησαν μετά την συμμετοχή της στο Nomads και απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξανασυμμετάσχει, παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει.

Ωστόσο, αυτό που έκανε εντύπωση είναι το πραγματικό της επώνυμο καθώς λίγοι γνώριζαν ότι το Ζώη είναι καλλιτεχνικό. «Αυτό είναι το καλλιτεχνικό μου, μού το έβγαλε η Εύη Δρούτσα. Ήταν πολύ μεγάλο μου έλεγε το επώνυμο μου και καθόλου εύηχο. Ήταν Αποστολία Καλαμπούκα. Οπότε πού να πας καημένε Καραμήτρο και το διαλέξαμε» είπε, η Αποστολία Ζώη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!